La 8 luni distanță de cea mai grea înfrângere suferită vreodată de o echipă în Premier League, 0-9 contra lui Leicester City, Southampton a anunțat că managerul echipei, Ralph Hasenhuttl, a semnat un nou contract!
Dacă acel eșec părea că i-a semnat sentința austriacului de 52 de ani, revenirea ulterioară a lui Southampton a fost cu adevărat impresionantă iar șefii clubului l-au recompensat pe Hasenhuttle cu un nou contract.

Hasenhuettl, încă 4 ani la Southampton

Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
ACUM 9 ORE
Southampton a avut un start slab de sezon și părea o candidată la retrogradare, însă perioada decembrie - ianuarie a fost una excelentă, echipa reușind să obțină victorii cu Leicester (returul), Tottenham și Chelsea.
"Să privim de aproape revenirea echipei în perioada Crăciunului sub comanda unui lider ne-a oferit un exemplu clar pentru cum poate avansa clubul" a declarat CEO-ul lui Southampton, Martin Semmens, într-un comunicat oficial.
Este foarte important acum ca acest club să ofere tot sprijinul către Ralph pentru a produce succes, nu doar în ultimele 9 meciuri rămase din acest sezon, ci pe termen lung
Asistentul lui Hasenhuttl, Richard Kitzbichler, și-a prelungit la rândul să contractul. "Am spus când am venit că suntem la începutul unei călătorii lungi și că e o călătorie care va aduce emoții și bucurii. Am avut deja momente în care am putut sărbători împreună, dar și unele care au reprezentat provocări" a spus Hasenhuttl după semnarea contractului.
Southampton se afla pe locul 14 în Premier League în momentul în care sezonul a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
ACUM 19 ORE
Bundesliga
"Va fi dificil să-l păstrăm!" Anunț de ultimă oră al oficialilor lui Dortmund cu privire la Haaland
ACUM 20 ORE