Fostul mijlocaș al Tunarilor, Aaron Ramsey, a bifat 24 de apariții la Juventus de când a ajuns la Torino vara trecută – și recunoaște că stilul de joc din Serie A diferă de cel din Premier League. Mijlocașul galez a declarat că trebuie acum să fie mult mai răbdător când joacă pentru Juventus decât cum trebuia să fie la Arsenal. Fostul jucător al Tunarilor și-a încheiat parcursul în nordul Londrei anul trecut după nouă ani petrecuți pe Emirates.
Din cauza unor accidentări, Ramsey a bifat 24 de apariții pentru Juventus și a înscris patru goluri pentru echipa antrenată de Maurizio Sarri. În timpul primului lui sezon petrecut în Serie A, Ramsey a observant o serie de diferențe între Juventus și Arsenal. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a remarcat că în Serie A se pune un accent foarte mare pe tactică, iar jocul de construcție este mai puțin apreciat decât în Premier League.
Este diferit față de ce știam eu că se întâmplă la Arsenal. Aici, tactica, în special în Italia, este o parte foarte importantă a jocului. În multe dintre zilele petrecute la antrenament punem la punct tactica pentru meciul următor. În Premier League nu se întâmplă asta. Acolo există mai multă libertate să ataci și mai multe spații pe care le poți exploata. Aici trebuie să fii răbdător, să miști mingea mai repede în anumite zone pentru a încuraja adversarul să iasă din poziție – Ramsey, pentru The Athetic
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Premier League 2021/22: Newcastle United | Urmează un nou sezon modest?
04/08/2021 LA 15:44
Campionatul European UEFA
Euro 2020, etapa a doua | Rusia și Țara Galilor speră la calificare, Italia, prima echipă în optimi
16/06/2021 LA 07:32