Ianis Hagi a început să fie din nou titular la Steven Gerrard, iar în cele mai multe meciuri nu a dezamăgit. Mijlocașul de 22 de ani a marcat 5 goluri și a expediat 11 assist-uri în actualul sezon din Scoția, în care trupa de pe Ibrox este lider autoritar și se îndreaptă către primul titlu de campioană după 10 ani.
Hagi Jr. a fost lăudat atât de jurnaliștii scoțieni, cât și de staff-ul tehnic al lui Gerrard. Tom Culshaw, unul dintre asistenții lui "Stevie G", a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Ianis.
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984619.jpg
Cupa Mondială FIFA
Scenă incredibilă: cum a fost surprins Ronaldo, în timp ce toți colegii săi se bucurau, cu fanii
ACUM 34 MINUTE

Staff-ul lui Rangers, mulțumit de prestațiile lui Ianis Hagi: "Acum se văd beneficiile și calitatea lui!"

Secundul lui Gerrard știe că românul a avut ceva dificultăți până a reușit să se acomodeze la Rangers, însă spune că "acum se văd beneficiile și calitatea lui reală". Culshaw a concluzionat prin a spune că transferul lui Hagi Jr. în Scoția a meritat suma de 3,5 milioane de euro plătită pentru el, în vară:
"Jucătorii și antrenorii văd aceste performanțe ale lui Ianis Hagi zilnic. Are o atitudine fantastică. E aici de aproximativ un an și sunt impresionat de el atât pentru ce face pe teren, cât și pentru atitudinea din afara lui.
E tânăr, a venit într-o țară nouă, a avut o perioadă complicată, dar a muncit enorm și s-a obișnuit cu stilul scoțian.
Acum vedem beneficiile și calitatea sa reală. Acesta e motivul pentru care antrenorul a cheltuit atâția bani pentru el. E special, e adus aici ca să câștige meciuri", a spus Tom Culshaw, pentru Rangers TV.
Ianis Hagi a fost adus sub formă de împrumut de Rangers de la Genk, în iarnă, iar în vara trecută scoțienii l-au cumpărat definitiv, în schimbul a 3,5 milioane de euro. Per total, mijlocașul român a marcat 8 goluri și a oferit 13 pase decisive la formația lui Gerrard, în 44 de apariții.
După 28 de etape, Rangers se află pe primul loc în Scoția, cu un avans liniștitor de 21 de puncte față de urmăritoarea Celtic.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, la "cuțite" cu Fernando Santos? Anunțul făcut de selecționer, după setul dat fără CR7
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 8 ORE