Ianis Hagi a început să fie din nou titular la Steven Gerrard, iar în cele mai multe meciuri nu a dezamăgit. Mijlocașul de 22 de ani a marcat 5 goluri și a expediat 11 assist-uri în actualul sezon din Scoția, în care trupa de pe Ibrox este lider autoritar și se îndreaptă către primul titlu de campioană după 10 ani.
Hagi Jr. a fost lăudat atât de jurnaliștii scoțieni, cât și de staff-ul tehnic al lui Gerrard. Tom Culshaw, unul dintre asistenții lui "Stevie G", a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Ianis.
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984619.jpg
Fotbal
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
ACUM UN MINUT

Staff-ul lui Rangers, mulțumit de prestațiile lui Ianis Hagi: "Acum se văd beneficiile și calitatea lui!"

Secundul lui Gerrard știe că românul a avut ceva dificultăți până a reușit să se acomodeze la Rangers, însă spune că "acum se văd beneficiile și calitatea lui reală". Culshaw a concluzionat prin a spune că transferul lui Hagi Jr. în Scoția a meritat suma de 3,5 milioane de euro plătită pentru el, în vară:
"Jucătorii și antrenorii văd aceste performanțe ale lui Ianis Hagi zilnic. Are o atitudine fantastică. E aici de aproximativ un an și sunt impresionat de el atât pentru ce face pe teren, cât și pentru atitudinea din afara lui.
E tânăr, a venit într-o țară nouă, a avut o perioadă complicată, dar a muncit enorm și s-a obișnuit cu stilul scoțian.
Acum vedem beneficiile și calitatea sa reală. Acesta e motivul pentru care antrenorul a cheltuit atâția bani pentru el. E special, e adus aici ca să câștige meciuri", a spus Tom Culshaw, pentru Rangers TV.
Ianis Hagi a fost adus sub formă de împrumut de Rangers de la Genk, în iarnă, iar în vara trecută scoțienii l-au cumpărat definitiv, în schimbul a 3,5 milioane de euro. Per total, mijlocașul român a marcat 8 goluri și a oferit 13 pase decisive la formația lui Gerrard, în 44 de apariții.
După 28 de etape, Rangers se află pe primul loc în Scoția, cu un avans liniștitor de 21 de puncte față de urmăritoarea Celtic.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 4 MINUTE
Fotbal
Steve Bruce, dat afară de Newcastle! Compensații uriașe + cine e mare favorit să vină
ACUM 41 MINUTE