Echipa scoțiană este într-o poziție bună pentru a-l achiziționa pe Ianis Hagi după ce el a venit în ultima zi de transferuri din iarnă, însă situația este una complicată.
Conform surselor Football Insider, situația fianciară a clubului a fost afectată de pandemia de coronavirus iar abordarea pentru transferurile din vară s-a schimbat, acest lucru incluzând și contractul lui Ianis.
Rangers nu a fost convinsă privind activarea opțiunii de a-l achiziționa permanent pe Ianis când împrumutul său expiră în iunie. Situația financiară a clubului complică și mai mult o eventuală achiziție.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
ACUM 18 MINUTE
Rangers a anunțat luni seara că întreg lotul, managerul, stafful și directorii executivi au căzut de acord să își amâne salariile pentru următoarele trei luni din cauza faptului că nu mai există venituri pentru club. Astfel, scoțienilor le-ar fi dificil să achite cele cinci milioane de euro stipulate în contract pentru achiziționarea definitivă a lui Hagi. Astfel, scoțienii ar putea încerca să renegocieze cu Genk pentru a-l lua definitiv pe Ianis, dar la un preț mai mic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Clasamentul FIFA pe luna septembrie! Pe ce loc se află România
ACUM 25 MINUTE
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 29 MINUTE