Echipa scoțiană este într-o poziție bună pentru a-l achiziționa pe Ianis Hagi după ce el a venit în ultima zi de transferuri din iarnă, însă situația este una complicată.
Conform surselor Football Insider, situația fianciară a clubului a fost afectată de pandemia de coronavirus iar abordarea pentru transferurile din vară s-a schimbat, acest lucru incluzând și contractul lui Ianis.
Rangers nu a fost convinsă privind activarea opțiunii de a-l achiziționa permanent pe Ianis când împrumutul său expiră în iunie. Situația financiară a clubului complică și mai mult o eventuală achiziție.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Rangers a anunțat luni seara că întreg lotul, managerul, stafful și directorii executivi au căzut de acord să își amâne salariile pentru următoarele trei luni din cauza faptului că nu mai există venituri pentru club. Astfel, scoțienilor le-ar fi dificil să achite cele cinci milioane de euro stipulate în contract pentru achiziționarea definitivă a lui Hagi. Astfel, scoțienii ar putea încerca să renegocieze cu Genk pentru a-l lua definitiv pe Ianis, dar la un preț mai mic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 6 ORE