Rangers, încoronată recent campioană a Scoției, n-a reușit să continue drumul către event. Formația de pe Ibrox a fost eliminată dramatic în sferturile Cupei, în fața lui St. Johnstone, la loviturile de departajare.
Ianis Hagi a fost titular la Rangers, însă Steven Gerrard l-a înlocuit primul, în minutul 67.

Rangers, eliminată din Cupa Scoției! Ianis Hagi a primit cea mai mică notă

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 8 ORE
După primele 90 de minute, scorul era în continuare 0-0, așa că partida a intrat în prelungiri. Rangers a deschis scorul în minutul 117, prin Tavernier, și calificarea părea jucată. Totuși, oaspeții au mai avut un cuvânt de spus. Kane a restabilit egalitatea în minutul 120+2, iar meciul s-a decis la "loteria penalty-urilor".
Tavernier și Roofe au ratat de la Rangers, în timp ce St. Johnstone a transformat primele 4 lovituri și și-a asigurat locul în semifinale.
Ianis Hagi n-a strălucit în duelul de pe Ibrox, iar publicația Scottish Sun i-a oferit cea mai mică notă de pe teren (5), la egalitate cu Melamed, atacantul lui St. Johnstone.
Rangers - St. Johnstone | Notele acordate de Scottish Sun:
  • Rangers: McGregor 7, Tavernier 7, Goldson 7, Helander 7, Barisic 6, Kamara 6, Davis 7, Aribo 6, Hagi 5, Morelos 7, Kent 7
  • St. Johnstone: Clark 10, Kerr 8, Gordon 7, McCart 7, Rooney 7, Wotherspoon 6, McCann 8, Craig 7, Tanser 7, May 7, Melamed 5
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 9 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 10 ORE