În ultima săptămână s-a scris intens despre interesul lui Lazio pentru fotbalistul nostru. Interesul nu e nou, italienii cochetând cu ideea unui transfer înainte ca Ianis să ajungă la Rangers. Acum, italienii au anunţat că împrumutul lui Andreas Pereira, de la United, nu va continua, astfel că Simone Inzaghi e în căutarea unui mijlocaş de creaţie.
Conform Gazzetta dello Sport, formaţia din Cetatea Eternă ar fi fost dispusă să aloce €6 milioane pentru transferul lui Hagi, însă Rangers nici nu vrea să audă de o astfel de sumă. Potrivit sportwitness.co.uk, Steven Gerrard le-a transmis oficialilor că internaţionalul român rămâne o piesă importantă din proiectul lui şi va avea nevoie de el pentru o prestaţie cât mai solidă în Champions League.

Ianis Hagi, preţ prohibitiv pentru un transfer

Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Potrivit sursei citate, Rangers nu doar că a refuzat orice ofertă a lui Lazio, dar i-a stabilit lui Hagi Jr un preţ prohibitiv: 12 milioane de euro. O sumă pe care probabil nu o va plăti nimeni, având în vedere că discutăm de un fotbalist care a confirmat doar parţial.
7 goluri şi 12 assisturi în 38 de partide are Hagi în acest sezon pentru Rangers.
12 milioane de euro ar reprezenta pentru Rangers un profit important, având în vedere că scoțienii au plătit 3,4 milioane de euro în vara anului trecut pentru a-l aduce pe Ianis Hagi de la Genk. Inițial, internaționalul român era doar împrumutat la noua campioană a Scoției. El mai are o experiență în Italia, la Fiorentina, dar şansele să revină în Serie A sunt minime.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24