În ultima săptămână s-a scris intens despre interesul lui Lazio pentru fotbalistul nostru. Interesul nu e nou, italienii cochetând cu ideea unui transfer înainte ca Ianis să ajungă la Rangers. Acum, italienii au anunţat că împrumutul lui Andreas Pereira, de la United, nu va continua, astfel că Simone Inzaghi e în căutarea unui mijlocaş de creaţie.
Conform Gazzetta dello Sport, formaţia din Cetatea Eternă ar fi fost dispusă să aloce €6 milioane pentru transferul lui Hagi, însă Rangers nici nu vrea să audă de o astfel de sumă. Potrivit sportwitness.co.uk, Steven Gerrard le-a transmis oficialilor că internaţionalul român rămâne o piesă importantă din proiectul lui şi va avea nevoie de el pentru o prestaţie cât mai solidă în Champions League.

Ianis Hagi, preţ prohibitiv pentru un transfer

Liga
Real Madrid - Barcelona | Hagi a prefaţat El Clasico: cine sunt urmaşii săi în cele două loturi
09/04/2021 LA 12:01
Potrivit sursei citate, Rangers nu doar că a refuzat orice ofertă a lui Lazio, dar i-a stabilit lui Hagi Jr un preţ prohibitiv: 12 milioane de euro. O sumă pe care probabil nu o va plăti nimeni, având în vedere că discutăm de un fotbalist care a confirmat doar parţial.
7 goluri şi 12 assisturi în 38 de partide are Hagi în acest sezon pentru Rangers.
12 milioane de euro ar reprezenta pentru Rangers un profit important, având în vedere că scoțienii au plătit 3,4 milioane de euro în vara anului trecut pentru a-l aduce pe Ianis Hagi de la Genk. Inițial, internaționalul român era doar împrumutat la noua campioană a Scoției. El mai are o experiență în Italia, la Fiorentina, dar şansele să revină în Serie A sunt minime.
World Cup Qualification UEFA
Ianis Hagi, elogiat de un fost colaborator al lui Klopp și Mourinho: "Este un tânăr încântător"
31/03/2021 LA 06:19
World Cup Qualification UEFA
România - Germania, preliminariile CM | Rădoi schimbă partitura, FRF confirmă
27/03/2021 LA 21:18