Secundul lui Steven Gerrard, Michael Beale, l-a lăudat pe român într-un interviu acordat Goal și a declarat că Rangers este clubul ideal pentru Ianis.
"Avem opțiunea de a-l cumpăra. Ianis este la noi și vrea să rămână aici. Devine un om în toată firea, este un talent uriaș și are o tehnică grozavă. Lovește bine mingea atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul, și are capacitatea de a da pase. Are momente de magie!
Se poate vedea că a fost născut cu talent, are asta în sânge. Cred că în următorii doi sau trei ani...acum este puțin în spatele lui Ryan Kent și Joe Aribo. În doi ani, vă dați seama unde va fi din punct de vedere fizic? Are un mental bun, vede pasele, înțelege tacticile și se descurcă bine cu mingea la picior.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 6 MINUTE
Sunt încântat să lucrez în continuare cu el. Poate obține orice își dorește în timpul meciurilor. Este vorba doar despre a găsi clubul potrivit și cred că Rangers este acesta. Ne potrivim perfect cu cerințele lui actuale!", a declarat Beale.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, protejat ca un șef de stat! Cum a fost surprins starul în drum spre serviciu
ACUM 15 MINUTE
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
ACUM 38 MINUTE