Secundul lui Steven Gerrard, Michael Beale, l-a lăudat pe român într-un interviu acordat Goal și a declarat că Rangers este clubul ideal pentru Ianis.
"Avem opțiunea de a-l cumpăra. Ianis este la noi și vrea să rămână aici. Devine un om în toată firea, este un talent uriaș și are o tehnică grozavă. Lovește bine mingea atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul, și are capacitatea de a da pase. Are momente de magie!
Se poate vedea că a fost născut cu talent, are asta în sânge. Cred că în următorii doi sau trei ani...acum este puțin în spatele lui Ryan Kent și Joe Aribo. În doi ani, vă dați seama unde va fi din punct de vedere fizic? Are un mental bun, vede pasele, înțelege tacticile și se descurcă bine cu mingea la picior.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 15 MINUTE
Sunt încântat să lucrez în continuare cu el. Poate obține orice își dorește în timpul meciurilor. Este vorba doar despre a găsi clubul potrivit și cred că Rangers este acesta. Ne potrivim perfect cu cerințele lui actuale!", a declarat Beale.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 44 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ