Rapid împlinește astăzi 99 de ani de existență și chiar dacă nu e o "vârstă" rotundă suporterii au dorit să marcheze cum se cuvine acest moment. Aiz noapte, la ora 00:00, sute de fani ai giuleștenilor au mers la stadionul Giulești și au pus în aplicare un show pirotehnic, creând un show extraordinar.
tweet
"Ole Ole, Ole Ole, La Mulți Ani, Rapiduleee", a fost refrenul care a răsunat minute în șir pe Giulești.
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
ACUM 27 MINUTE

Rapid - 99 de ani | Programul festivităților de la stadionul Giulești

Așa cum s-a văzut și la inaugurarea stadionului, Rapid are un departament de marketing peste media fotbalului românesc și aniversarea a 99 de ani este un nou prilej de a le oferi surpize plăcute fanilor.
După amiaza zilei de sâmbătă va fi una plină pentru suporterii giuleșteni. De la ora 16:00 va avea loc evenimentul de lansare al volumului reeditat "Glasul roților de tren", o carte scrisă de marele Ioan Chirilă, care prezintă istoria Rapidului în prima parte a existenței sale, dar și multe povești absolut savuroase despre fotbalul boem din primele 6-7 decenii ale secolului trecut. Lansarea va avea loc în foayerul stadionului Giulești, iar fanii își vor putea cumpăra "Biblia suporterului rapidist", așa cum este denumită cartea.
Ulterior, de la ora 17:30, se va disputa finala unui turneu de FIFA, celebrul joc practicat de o masă mare. Finaliștii se vor întrece chiar pe stadion.
Începând cu ora 18:30, echipa lui Adrian Mutu va ieși pe teren pentru un antrenament, iar la ora 19:00 fanii vor putea urmări pe un ecran imens prima parte dintr-un documentar dedicat Rapidului, intitulat sugestiv "Începuturile".
La ora 19:15 se va intona imnul Rapidului, iar la 19:23 va începe un meci amical între echipa lui Mutu și o formație alcătuită din suporteri. Evident, la final jucătorii și suporterii vor sărbători împreună clubul pe care îl iubesc și îl reprezintă.
De notat că fanii care vor să ia parte la marea sărbătoare nu trebuie să plătească nimic, biletele de acces fiind gratis.
Premier League
United, transfer de neînțeles: The Athletic a anunțat pe cine aduce Ten Hag, dacă nu vine De Jong
ACUM 2 ORE
Premier League
Gary Neville îi ia apărarea lui Ten Hag! Conducerea lui United, criticată de fostul căpitan
ACUM 3 ORE