Codruț Sandu era considerat la CSA Steaua unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști și era pe drumul cel bun în a fi chemat la prima echipă de către antrenorul Daniel Oprița. Totuși, Rapid a intrat pe fir și l-a convins pe puști să meargă în Giulești, iar asta a provocat nemulțumire generală în tabăra "militarilor".
Fanii echipei Armatei i-au criticat dur pe conducătorii clubului pentru modul în care renunță la tinerele talente, comparând situația lui Sandu cu cea a lui David Popovici, ajuns erou național în urma evoluțiilor excepționale de la Campionatele Mondiale desfășurate la Budapesta. Popovici s-a transferat la CS Dinamo pentru că cei de la CSA Steaua nu au fost dispuși și negocieze.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Rapid, primul eșec după 3 victorii în SuperLigă! A pierdut cu Petrolul, după o gafă a lui Moldovan
ACUM 18 ORE

CSA Steaua a pierdut unul dintre cei mai talentați tineri, pe Codruț Sandu, care a ajuns la Rapid

"Codruț Sandu, internaționalul de tineret U17, va juca la Rapid. Nu este treaba noastră să ne bagăm peste deciziile tehnice ale echipei de fotbal, dar atunci când joci în ultimii ani cu portar under şi ai în propia curte unul convocat la loturile de tineret nu ai cum să îl pierzi. Plus că nu este primul caz al secției de fotbal din ultimii ani! Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua i-a pierdut şi pe Popovici şi pe mulți alți sportivi. Probabil că va tot pierde tineri valoroși dacă ceva nu se va schimba!
Tot se schimbă comandanți, dar managerii de secții nu sunt niciodată trași la răspundere. Războiul Stelei trebuie dus pe toate fronturile: al înaltei performanțe continue, cu rivalii tradiționali și cu clubul parvenit. Să nu ne mințim, toată această imagine neagră din jurul clubului pe care o tot vedem în presă se datorează şi managementului clubului", au scris fanii din AS47, pe Facebook.
UEFA Europa Conference League
Cum a comentat Nicolae Dică posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference
IERI LA 14:30
Romanian Liga I
Rapid, aproape de a-l transfera pe "noul Rareș Ilie"! Dezvăluirea celui care l-a descoperit pe Rareș
IERI LA 15:15