Oficialii grupării giuleştene au menţionat că după această plată FIFA va ridica interdicţia de a transfera jucători, iar fotbaliştii care au semnat în această vară cu FC Rapid vor putea fi legitimaţi.
"Rapid a plătit banii către Julio Cesar. Demersurile clubului nostru din faţa Tribunalului Federal Elveţian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă. Însă, deoarece soluţionarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acţionarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.
Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăţilor, urmând a ridica interdicţia de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni", se menţionează în comunicatul citat.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM O ORĂ
Citește și:

Rapid a plătit datoriile către Julio Cesar

Începând cu definitivarea legitimării noilor jucători, FC Rapid precizează că nu va mai face alte comentarii pe tema litigiului privind datoria fostei societăţi care administra clubul, decât după soluţionarea definitivă a cauzei.
Fotbalistul brazilian Julio Cesar da Silva e Souza (42 de ani) a activat între iulie 2008 şi ianuarie 2009 la clubul Rapid administrat în acea perioadă de societatea SC FC Rapid SA.
Societatea SC FC Rapid SA a intrat în faliment la 13 iunie 2016 prin decizia Tribunalului Bucureşti. Ulterior, acţionarul noii societăţi Fotbal Club Rapid 1923 SA, Victor Angelescu, a cumpărat la licitaţie, conform legii, în schimbul a 406.800 de euro plus TVA, mărcile, culorile şi trofeele clubului aflat în faliment.
Sursa: Agerpres
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 3 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 3 ORE