Formația din Grant avea nevoie azi de un egal pentru a fi matematic promovată în Liga 1, însă sorții au făcut ca giuleștenii să obțină biletele pentru prima scenă înainte de meciul contra oltenilor. Asta pentru că Mioveni a făcut egal cu ASU Poli, în deplasare, scor 2-2.
Ca atare, cu 49 de puncte înainte de meciul cu formația lui Mititelu, Rapid nu mai poate coborî mai jos de poziția a doua, cu două meciuri rămase de disputat pentru giuleșteni. Ca atare, confruntarea cu formația craioveană, de azi, rămâne una doar de orgolii.
FC U Craiova și Rapid sunt formațiile care vor juca sigur din sezonul viitor în Liga 1, în timp ce pentru locul de baraj se vor lupta în ultima rundă a ligii secunde Mioveni și Dunărea Călărași. În ultima rundă, Mioveni joacă acasă cu Rapidul, în timp ce Călărași merge pe terenul lui U Craiova 1948. Mioveni are cu două puncte peste formația din Călărași și e favorită la locul de baraj. Totuși, specialiștii consideră că niciuna dintre echipe nu va evolua în Liga 1, din vară, ambele fiind cu mult sub adversara din baraj, oricare ar fi numele ei.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM UN MINUT

Rapidul, promovat de Mihai Iosif

În urmă cu două luni și jumătate nimeni nu mai credea în promovarea Rapidului, iar mulți credeau că formația nu va ajunge nici măcar în play-off. Nicolae Grigore a plecat de la echipă, iar conducerea l-a instalat pe banca tehnică pe Mihai Iosif (46 de ani), cel care mai fusese interimar timp de două luni, în perioada octombrie – decembrie 2020.
La acel moment echipa se afla pe locul 11 și, deși diferențele dintre formații erau minime, nu se părea că vom asista la un reviriment rapid al giuleștenilor. Dar Mihai Iosif nu doar că a dus echipa în play-off, dar aici a surprins, obținând 5 victorii în 8 meciuri (golaveraj de 13-7). Evoluțiile foarte bune s-au tradus într-o promovare fără emoții, încă dinainte ca Rapid să își dispute penultimul meci din play-off.
"Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!", a declarat Mihai Iosif, pentru site-ul oficial al Rapidului, la numire. El a știut să facă dintr-o trupă debusolată o formație de gladiatori, care luptă până la ultima picătură de energie pentru tricoul alb-vișiniu, iar această atitudine nu avea cum să nu se transforme într-o revenire pe prima scenă a fotbalului românesc.
Bucuria Rapidului, după finalul partidei ASU Poli Timișoara - Mioveni 2-2, care a consfințit promovarea giuleștenilor.
Fotbal
Scandal mare în "fotbalul mic"! AMFB obligă cluburile să joace play-off-ul pe un teren execrabil
ACUM O ORĂ
Fotbal
El Clasico în SUA! În ce oraș american se vor întâlni Barcelona și Real Madrid în această vară
ACUM O ORĂ