Rapid pornea ca favorită clară în duelul de pe terenul Progresului Spartac, formația care evoluează în liga a 3-a. Trupa lui Adi Iencși venea după o înfrângere umilitoare în fața lui FC U Craiova 1948, scor 0-5, în Liga a 2-a. Giuleștenii nici nu luau în calcul o eliminare încă din primul meci în Cupa României, însă de ce le-a fost frică n-au scăpat.
Progresul Spartac a deschis scorul în minutul 12 prin Alexandru Cârlig. Raul Costin a greșit o pasă, Milea a recuperat și i-a pasat lui Cârlig, care a finalizat cu un șut la vinclu.
Rapid a egalat în minutul 32, după o acțiune superbă a lui Dulca. Atacantul a trecut fulgerător printre 3 adversari și a trimis cu mult calm pe lângă portar. Gazdele au lovit din nou în minutul 37, prin Andrei Grigore, care a reluat cu capul o centrare expediată de pe partea stângă.
Fotbal
Steaua, un nou pas greșit în Liga a 2-a! "Militarii", egal acasă cu Șelimbăr! Concluziile lui Oprița
ACUM O ORĂ
Giuleștenii au reușit să revină din nou pe tabelă cu un minut înainte de pauză, când arbitrul a dictat penalty la un fault comis de Petruț Vlad asupra lui Dulca. Adrian Bălan a transformat fără emoții.

Rapid, eliminată rușinos din Cupa României, după o gafă a portarului Tătaru

După o repriză secundă slabă în ocazii de poartă, partida a intrat în prelungiri. Progresul Spartac și Rapid păreau deja cu gândul la "loteria" penalty-urilor, când Ionuț Tătaru a comis o gafă impardonabilă. În minutul 119, goalkeeper-ul giuleștenilor a scăpat mingea în plasă, la șutul trimis de Răzvan Milea de la 30 de metri.
A fost golul prin care Progresul Spartac și-a asigurat calificarea în turul următor al Cupei României.
Rapid, o adevărată specialistă a Cupei României în trecut, a părăsit competiția încă din primul meci. Pentru giuleșteni rămâne doar obiectivul promovării în Liga 1. În etapa următoare din eșalonul secund, trupa lui Iencși va evolua pe teren propriu, împotriva lui CS Mioveni (29 octombrie).
Ligue 1
Francezii au anunțat primele sancțiuni după incidentele de la Lens-Lille
ACUM O ORĂ
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM O ORĂ