Competițiile de fotbal din țara noastră se vor relua în următoarea perioadă, motiv pentru care Rapid și Dinamo se pregătesc intens la antrenamente. Mai mult, cele două echipe au stabilit și un meci-test înaintea confruntărilor oficiale, pentru a afla nivelul adevărat la care se află în prezent.
Duelul dintre Rapid și Dinamo se va desfășura la baza de pregătire a "câinilor" și va avea parte de o serie de restricții, astfel încât să fie diminuat riscul infectării cu Covid-19.
Meciul de mâine va reprezenta debutul celor doi antrenori pe banca echipelor preluate înainte de pandemie. Adrian Mihalcea a fost numit la conducerea lui Dinamo după plecarea lui Dusan Uhrin Jr, în timp ce Dan Alexa l-a înlocuit pe Daniel Pancu pe banca "giuleștenilor".
Liga Campionilor UEFA
Cum să cheltui 3 miliarde de € pentru un vis interzis! PSG și City, bogații fără glorie din UCL
ACUM O ORĂ

Rapid - Dinamo, primul meci după pandemie

Potrivit ultimelor reglementări publicate de Ministerul Tineretului și Sportului, dar și din partea Ministerului Sănătății, meciul amical se va disputa fără spectatori, precum și fără o parte a delegaților de la Rapid și Dinamo.
"Partida de la Săftica va fi închisă nu doar pentru presă, ci şi pentru o parte din staff-ul ambelor echipe. Nici eu nu am acces. Antrenorii şi jucătorii celor două echipe nu vor oferi declaraţii la plecarea din bază după meci.", a spus Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

Rapid și Dinamo se pregătesc de reluarea sezonului

Rapid va începe mini-turneul pentru promovarea în Liga 1 pe 4 iulie. Aflată pe locul 6 în clasamentul actual, formația din Giulești va avea de disputat 5 "meciuri de foc" în luna iulie, împotriva celor de la UTA Arad, CS Mioveni, Turris, FC Argeș și Petrolul. De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 4 în playout, la 7 puncte în spatele liderului Viitorul, cu 12 etape rămase din sezonul curent din Liga 1.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Fotbal
Top 10 al celor mai mari salarii de la PSG și Manchester City
ACUM 2 ORE
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 2 ORE