Galeria Rapidului a intat azi-noapte pe șantierul stadionului "Rapid Arena" și a realizat un show pirotehnic impresionant, asemănător celor din timpul meciurilor disputate de formația giuleșteană. O parte dintre suporterii prezenți au aprins torțe la tribuna a 2-a a noii arene, în timp ce ceilalți au rămas pe teren.

Rapid, 97 de ani de a istorie "vișinie"

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Cântecele bătrânului Rapid au răsunat din nou în Giulești, în locul în care echipa lua ființă pe 25 iunie 1923. Rapidul a fost fondat de către un grup de muncitori de la Atelierele Grivița, iar inițial s-a numit Asociația culturală și sportivă CFR. De-a lungul istoriei sale, Rapid a câștigat 25 de trofee, printre care se numără 3 titluri de campioană a României (1967, 1999 și 2003).
De-a lungul timpului, Rapid a bifat 95 de partide în cupele europene, în 4 competiții, pe parcursul a 22 de sezoane.

"Rapid Arena" va purta numele jucătorilor legendari din istoria clubului

Stadionul din Giulești se află în plin proces de construcție, estimându-se că lucrările vor fi finalizate în această toamnă. Zonele stadionului vor fi denumite după mai mulți jucători legendari din istoria Rapidului. În același timp, suporterii giuleșteni se vor putea bucura și de un muzeu special, construit sub forma unui traseu cronologic, de la înființarea clubului și până în prezent.
Cum se vor numi zonele din incinta "Rapid Arena":
  • Peluza Nord - Dan Coe
  • Peluza Sud - Tache Macri
  • Tribuna a II-a - Alexandru Neagu
  • Tribuna I: Valentin Stănescu
  • Tribuna VIP: Nicolae Manea
  • Numele alese pentru lojele stadionului: Ion Costea, Iuliu Baratky, Gheorghe Dungu, Ion Bogdan, Vintilă Cossini, Necula Răducanu, Dumitru Macri, Bazil Marian, Ion Motroc, Ștefan Filotti, Vasile Copil, Ilie Greavu, Constantin Năsturescu, Nichi Dumitriu, Ion Pop, Teofil Codreanu, Nicolae Lupescu, Constantin Jamaischi, Ion Ionescu
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 15 ORE