În vârstă de 19 ani, Alin Fică va evolua în Liga a doua în sezonul viitor, la Rapid. Giuleștenii i-au obținut împrumutul de la campioana României, CFR Cluj, pentru ediția 2020 / 2021 a Ligii 2. Prin aducerea tânărului fotbalist umilit de Dan Petrescu în sezonul trecut, Rapid a ajuns la al cincilea transfer din această vară, după mutările lui Radu Crișan, Cătălin Țîră, Mircea Leasă și Daniel Benzar.
Prin această mutare, alb-vișinii au rezolvat o regulă impusă de FRF. Fică se încadrează în regula impusă de Federația Română de Fotbal, care prevede faptul că echipele din eșalonul secund trebuie să aibă în echipă un jucător sub 19 și un jucător sub 20 de ani.Alin Fică a crescut la CFR Cluj și a fost un jucător care a atras toate privirile în Liga Elitelor U19. A fost folosit de Dan Petrescu și în două partide din Liga 1, cu Gaz Metan (0-0) și FC Botoșani (1-0), dar nu a apucat să arate ce poate pe teren. În total, Fică a acumulat doar 11 minute.

Rapid l-a adus pe Alin Fică de la CFR Cluj

Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 6 MINUTE
”Rapid continuă să se întărească în vederea noului sezon al ligii secunde, ultima achiziție fiind atacantul Alin Răzvan Fică, un tânăr de 19 ani, împrumutat pentru un sezon de la campioana CFR Cluj. Fică joacă în banda stânga a atacului, a fost unul dintre oamenii de bază ai clujenilor în Liga Elitelor U19, acolo unde CFR s-a oprit în semifinale, și a bifat două prezențe în prima echipă, chiar dacă a adunat doar 11 minute.
De asemenea, Alin este eligibil pentru cele două locuri obligatorii din echipă, unul de U19 și unul de U20, așa cum a decis Federația Română de Fotbal pentru sezonul 2020/2021 al ligii secunde. Prin transferul lui Fică, Rapid a ajuns la cinci jucători aduși în această vară, Radu Crișan, Mircea Leasă, Cătălin Țîră și Daniel Benzar fiind celelalte achiziții, toți veniți de la formații de prima ligă”, anunță FC Rapid.
”Sunt foarte fericit că am semnat cu Rapid, un club de tradiție din România, o echipă cu istorie, și sper să o ducem acolo unde îi este locul, în Liga 1. Am făcut această alegere pentru suporteri, pe care îi așteptăm cât mai aproape de noi”, a declarat Alin Fică după ce a semnat cu Rapid.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM O ORĂ
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 2 ORE