Consecințele ratării obiectivului au venit imediat, fiind resimțite la nivelul staff-ului tehnic și administrativ. Dan Alexa are șanse mici să continue la Rapid, având în vedere că obiectivul său stabilit în momentul sosirii era promovarea în Liga 1. În același timp, Daniel Pancu este foarte aproape să ajungă pe banca lui Poli Iași, în timp ce Ovidiu Burcă a demisionat astăzi din funcția de director general al Rapidului.
În condițiile date, oficialii Rapidului, în frunte cu acționarul majoritar Victor Angelescu, caută un înlocuitor potrivit pentru Dan Alexa, iar soluțiile au început să curgă în presă. Marius Măldărăşanu, Viorel Moldovan și Adrian Iencși sunt 3 dintre antrenorii luați în calcul pentru banca giuleștenilor.

Șumudică: "Bogdan Andone ar fi soluția ideală pentru Rapid"

Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
În ciuda zvonurilor, Marius Șumudică s-ar bucura ca Bogdan Andone să ajungă la cârma Rapidului. Într-un interviu oferit pentru DigiSport, actualul tehnician al lui Gaziantep a declarat că omul de pe banca Astrei reprezintă "soluția ideală" pentru Rapid, în situația actuală.
Totuși, "Șumi" avertizează că nu va fi deloc simplu ca giuleștenii să-l aducă pe Andone, ținând cont că acesta abia și-a prelungit contractul cu Astra.
"Bogdan Andone ar fi soluţia ideală pentru Rapid. Dar nu văd cum să-l iei de la Astra, mai ales că tocmai şi-a prelungit contractul. A jucat şi a făcut performanţă la Rapid. El, ca jucător, a refuzat Steaua şi a ales Giuleştiul şi, chiar dacă drumul l-a dus până la urmă la FCSB, a avut curajul să demisioneze şi să spună ce avea de spus.
Este un antrenor incredibil de ordonat, dedicat şi echilibrat. Este cam opusul meu, ca să zic aşa. Cred că d-aia ne şi înțelegem aşa de bine.", a spus Marius Șumudică, pentru DigiSport.
Cu Bogdan Andone pe banca tehnică, Astra Giurgiu a încheiat sezonul 2019/2020 din Liga 1 pe locul 3. În ciuda locului de Europa League ocupat, formația de lângă Dunăre nu va putea evolua în cupele europene în stagiunea următoare deoarece n-a obținut licența.

Ianis Zicu, o altă variantă oferită de Șumudică pentru banca Rapidului

Șumudică a oferit o alternativă, în cazul în care cei de la Rapid nu-l vor aduce pe Bogdan Andone:
"N-aş vrea să pronunţ alte nume, deşi dacă eu aș fi acum acolo aş încerca să-l iau pe Ianis Zicu.Dar, indiferent cine vine, eu sper ca echipa să promoveze. Îmi doresc din suflet asta şi centenarul să prindă Rapidul în Liga 1 şi să se lupte pentru campionat. Ca să facă asta în 2022-2023 trebuie să intre în Liga 1 sezonul ăsta care vine.", a mai adăugat Șumudică.
În prezent, Ianis Zicu o antrenează pe Farul Constanța, una dintre adversarele Rapidului din Liga a 2-a.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE