Mai întâi Giani Crețu a trimis în bară în minutul 36, apoi Alexandru Dulca l-a țintit pe portarul Târnovanu cu un șut de la marginea careului (min 44). Jocul s-a rupt după pauză, când Tano Bonnin l-a faultat în careu pe Andrei Cristea. Arbitrul a dictat penalty și cartonaș roșu pentru fundașul Rapidului. Același Cristea a marcat fără emoții de la 11 metri și a stabilit scorul final (0-1).
După calificarea în optimile de finală ale Cupei României, antrenorul Iașului l-a lăudat pe veteranul Andrei Cristea, al cărui gol din minutul 65 a făcut diferența în meciul cu Rapid. Mihai Teja nu exclude varianta unei eventuale finale în Cupă și speră ca Rapid să revină cât mai repede în Liga 1.
“Este o victorie importantă pentru moralul jucătorilor mei! Azi am întâlnit o echipă dificilă, cu un antrenor bun și cu o galerie foarte frumoasă. Îi așteptăm în Liga 1 pentru că merită! Noi am odihnit câțiva jucători, dar echipa Rapidului a jucat bine. Am început altfel repriza a doua și am reușit să facem diferența. Este un rezultat foarte bun pentru noi și sper să continuăm așa și în campionat. Andrei Cristea are locul lui la Iași, are sclipiri și multă experiență. E la fel ca vinul, cu cât trece timpul e mai bun. Vom încerca să ajungem cât mai departe în Cupă, iar dacă reușim să jucăm finala, cu atât mai bine!”, a spus Teja după meciul din Cupa României.
Fotbal
De cât timp are nevoie Dennis Man pentru a se adapta în Serie A, la Parma! Ce spune Daniel Pancu
12/03/2021 LA 17:02
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2691645.jpg

Rapid - Poli Iași 0-1 | Pancu: Nu s-a văzut diferența dintre noi și Poli Iași!

Daniel Pancu consideră că diferența dintre Rapid și Poli Iași nu a fost vizibilă până la eliminarea lui Tano Bonnin. Antrenorul giuleștenilor a ținut să-l felicite pe Mihai Teja pentru rezultatele din acest sezon. Pancu și-ar fi dorit ca meciul să se joace în "Regie", lucru despre care a spus că a cântărit enorm în această seară.
“Din păcate, n-am reușit să jucăm în 'Regie', iar acest lucru ne-a anulat avantajul terenului propriu. Până la faza penalty-ului n-a existat nicio diferență de valoare între noi și Poli Iași. Suntem bine, am reușit un meci foarte echilibrat, deși am jucat cu o echipă mult mai bine clasată. Nu s-a văzut care echipă joacă în Liga 1! Greșelile noastre au decis soarta meciului. Îmi place sistemul cu trei fundași și o să-l mai încerc pe viitor. Mihai Teja face o treabă excelentă la Iași. Sper sa revenim cât mai repede lângă cei de la Poli Iași, în prima ligă.”, a fost discursul lui Pancu după eliminarea din Cupa României.
Fotbal
Pancu, impresionat de noul jucător al Rapidului: "Este ultimul număr 9 din fotbalul românesc"
18/01/2020 LA 14:03
Romanian Liga I
Șumudică vrea să se întoarcă la Rapid. Mesajul tehnicianului pentru fostul său coleg, Daniel Pancu
06/01/2020 LA 08:41