Rapid a trecut de ultimele două tururi din Cupa României, contra celor de la Daco-Getica București (2-1) și Dunărea Călărași (3-0). Pentru Poli Iași va fi prima partidă din Cupă. Moldovenii nu au un moral foarte bun înaintea meciului de la Buzău. Echipa antrenată de Mihai Teja n-a mai câștigat de patru etape în Liga 1 și ocupă poziția a cincea. Tot pe locul cinci se află și Rapid, dar în Liga a 2-a. Echipa antrenată de Daniel Pancu se află la egalitate de puncte cu alte trei echipe, în spatele liderului Turris T. Măgurele.
La conferința de presă dinaintea meciului cu Poli Iași, Pancu a spus că următorul obiectiv al Rapidului este să ajungă în "optimi":
"Primul obiectiv în Cupă a fost să întâlnim o echipă din Liga 1. Din păcate nu putem juca în "Regie", unde publicul ar fi fost mult mai numeros. Vom evolua împotriva unei echipe cu un joc foarte bine organizat și cu o posesie foarte bună. De la Iași, Platini este singurul care poate face diferența prin acțiuni personale.
Fotbal
De cât timp are nevoie Dennis Man pentru a se adapta în Serie A, la Parma! Ce spune Daniel Pancu
12/03/2021 LA 17:02
Noul obiectiv este să depășim meciul de mâine. Chiar dacă Poli Iași este favorită pe hârtie, Rapid este capabilă sa facă un meci mare și să se califice.", a spus antrenorul Rapidului la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/10/04/2689674.jpg

Pancu: "Îmi doresc să jucăm în Regie cu UTA și Petrolul!"

"În afară de calitatea gazonului, sunt foarte mulțumit la Rapid. Am primit asigurări că gazonul va arăta foarte bine în trei săptămâni. Indiferent de starea lui, voi insista ca meciurile cu UTA și Petrolul să se joace în Regie.", a adăugat Daniel Pancu.
Antrenorul de 42 de ani a vorbit și despre presiunea resimțită la Rapid, cu care zice că s-a obișnuit:
"La Rapid va fi întotdeauna presiune! Eu suport foarte bine presiunea și răspund mult mai bine la provocări decât la momentele de liniște.", a declarat Pancu înaintea meciului cu Poli Iași.
Fotbal
Pancu, impresionat de noul jucător al Rapidului: "Este ultimul număr 9 din fotbalul românesc"
18/01/2020 LA 14:03
Romanian Liga I
Șumudică vrea să se întoarcă la Rapid. Mesajul tehnicianului pentru fostul său coleg, Daniel Pancu
06/01/2020 LA 08:41