Giuleștenii au demonstrat că înfrângerea suferită în campionat în fața ACS Viitorul Târgu Jiu (1-2) a fost un nefericit accident și au făcut pasul cel mare spre duelurile tari cu echipe de Liga 1. În meciul din Cupa României, pentru Rapid a deschis scorul Antonio Sefer încă din startul meciului (min 3), iar avantajul a fost asigurat de către doi foști dinamoviști, Facundo Mallo Blanco (min 12) și Geani Crețu (min 82).

Daniel Pancu, după Rapid – Dunărea Călărași 3-0: „Vreau să întâlnim Steaua

Antrenorul giuleștenilor, Daniel Pancu, a subliniat faptul că obiectivul echipei lui este să întâlnească o echipă din Liga 1 pentru a avea o idee mai clară asupra nivelului la care se află echipa pe care o antrenează. „E o calificare meritată, ce ne dă ocazia, într-o proporţie foarte mare, să jucăm cu o echipă de Liga 1, acesta fiind obiectivul nostru, să vedem exact unde ne aflăm. Dacă ar fi şi un derby de tradiţie al fotbalului românesc, ar fi cu atât mai bine, decât să întâlnim o echipă fără pretenţii din Liga 1. Steaua, Dinamo, Craiova, ăștia sunt adversarii noștri”, a spus Pancone după meci.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 6 MINUTE
Chiar dacă scorul nu lasă prea mult loc de interpretări, Pancu știe că Virgil Drăghia a jucat un rol extrem de important în a ține tabela imaculată în dreptul gazdelor. Sunt un antrenor ce privește mai mult spre poarta adversă, dar facem în continuare cadouri, pentru că adversarul ori nu ne pune în dificultate, ori ne punem noi mai mult, ori printr-o poziţionare greşită, ori printr-o interpretare greşită a fundașilor pe faza de construcţie.Le dăm spaţii şi din două pase sunt la poarta noastră. Astăzi, dacă nu era Drăghia în formă, era posibil să fim în prelungiri acum, un rezultat de 3-3 sau 4-4, sau ceva de genul ăsta. Oricum, ca parte bună, am marcat trei goluri și puteam să mai marcăm. E mult pentru moral, pentru că asta e tradiţia clubului. În momentele bune mai apar momente de genul acesta, negative, cum a fost şi sâmbătă, pentru că am arătat rău”
Romanian Liga I
Rapid încearcă lovitura iernii în Liga 1! Giuleștenii vor un jucător cu 25 de selecții la națională
07/01/2022 LA 19:48
Romanian Liga I
Cum arată top 10 cei mai valoroși jucători U21 din Liga 1! FCSB, Craiova și Farul domină clasamentul
28/12/2021 LA 15:17