Liga 1 și Liga 2, împreună cu toate celelalte competiții din țara noastră, au fost suspendate până când starea de urgență va fi anulată și situația se va îmbunătăți.
La fel ca la meciul virtual dintre Dinamo și U Cluj, Rapid și Petrolul, echipe aflate în cursa pentru promovarea în Liga 1, au lansat o acțiune caritabilă, prin care se implică în lupta împotriva pandemiei. Giuleștenii trebuiau să joace un meci cu Petrolul în următoarea perioadă, dar pandemia le-a dat planurile peste cap celor două vechi rivale.
Totuși, cele două cluburi n-au vrut ca farmecul duelului supranumit "Primvs Derby" să se piardă și au hotărât să-l transfere în mediul virtual.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44

Rapid - Petrolul, derby împotriva pandemiei

Așadar, Rapid și Petrolul se vor întâlni astăzi, de la ora 17:00, într-un meci de FIFA, jucat de echipele de fotbal virtual. Suporterii își vor putea achiziționa bilete virtuale, în valoare de 5 lei, iar întreaga sumă adunată va fi redirecționată către Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", din București și Spitalul de Obstetrică Ginecologie, din Ploiești, care se luptă cu pandemia de coronavirus.
Meciul va fi transmis atât pe pagina de facebook a Rapidului, Petrolului și a Eurosport.
La partida de astăzi, Rapid va folosi primul "11" din sezonul 1998/1999, în care giuleștenii au obținut cel de-al doilea titlu de campioană.
"Într-o lume normală, ar fi trebuit ca Rapid să joace cu Petrolul. Având în vedere vremurile pe care le trăim, meciul l-am mutat în online, așa cum am procedat și cu FC Argeș. Doar că acum vom folosi formația care a evoluat în sezonul 1998-1999 în care am luat cel de-al doilea titlu:
Rapid: Lobonț- Stanciu, Dulca, Rednic, Nanu- Măldărășanu (Minteuan 55'),Mutică, B.Andone, Bundea (Bolohan 85)-Pancu (Șumudică 70'),R.Niculescu
Antrenor: Mircea Lucescu
Petrolul: Mihai Ilie – Gheorghe „Goe” Matei, Octavian Grigore, Bogdan Onuț, Liviu ”Giani” Negoiță (Dinu Todoran 78'), Cristian ”Cici” Crăciun (Florin Pancovici 46'), Nana Falemi, Eugen Baștină, Marian Grama (Laurențiu „Lara” Costache 66'), Marian Roșu și Daniel Costescu
Antrenor: Ion Marin.
Meciul se va juca duminică, 29 martie, de la ora 17.00 și va fi transmis live pe pagina oficială de facebook. Prețul biletelor este de 5 lei, iar toate încasările vor fi donate către Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", din București.", se arată în comunicatul oficial al Rapidului.

Rapid, alături de cadrele medicale

Jucătorii Rapidului, în frunte cu noul antrenor Dan Alexa, au transmis mesaje de încurajare și mulțumire pentru cadrele medicale care se luptă în mod direct cu pandemia de coronavirus și depun eforturi extraordinare să salveze viețile oamenilor bolnavi.
Rapid nu se află la prima experiență de acest fel. Weekend-ul trecut, giuleștenii au jucat meciul cu FC Argeș, din ultima etapă a Ligii 2, tot în mediul virtual. Atunci, echipa virtuală a Rapidului a câștigat cu 3-2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21