Rapid a remizat în primul meci oficial din 2020, cu Turris Turnu Măgurele şi a ratat şansa de a urca pe locul secund în Liga 2. Fanii giuleştilor au umplut arena din Voluntari şi, deşi iniţial au creat o atmosferă frumoasă, cum nu se vede pe multe stadioane din Liga 1, au produs ulterior câteva incidente.
https://i.eurosport.com/2020/02/25/2784156.jpg

Fanii Rapidului şi-au lovit propriul jucător

Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
ACUM 15 ORE
Spiritele s-au încins în prelungirile primei reprize, când Ionuţ Voicu, căpitanul rapidiştilor, a fost eliminat direct pentru un fault dur. Voicu a protestat vehement după decizia arbitrului, iar fanii Rapidului de la tribună au aruncat cu mai multe obiecte în teren. Unul dintre ele l-a lovit în cap chiar pe Ionuţ Voicu, care a părăsit terenul. La pauză, jandarmii au intervenit şi au format un cordon în dreptul peluzei rapidiste.
Reacţia suporterilor ar fi venit după ce o persoană din staff-ul lui Turis a mers cu o brichetă aruncată din tribune către arbitrul partidei, potrivit Digi Sport.
Turris a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 90+1, când Silviu Pană a trimis în transversală din lovitură liberă.
Meciul s-a disputat pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari. Suporterii lui Rapid au umplut arena din judeţul Ilfov, dar favoriţii lor au ratat şansa de a urca pe locul secund. Giuleştenii se menţin pe poziţia a treia în Liga 2, cu 36 de puncte. Turris se află pe locul şase, cu 33 de puncte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
IERI LA 20:38
Romanian Liga I
Moral bun la Rapid, chiar și după pașii greșiți din Liga 1: "Față de alte echipe, noi jucăm fotbal!"
23/09/2021 LA 14:38