Rareș Ilie nu a prins un loc de titular în amicalul susținut de Nice pe teren propriu, cu AC Torino. A fost introdus însă în minutul 71 de antrenorul Lucien Favre, atunci când scorul era 0-0. Șapte minute mai târziu, fostul mijocaș al Rapidului, transferat în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro, a contribuit din plin la golul gazdelor.
Românul a arătat clarviziune și și-a pus în valoare tehnica sa. După o combinație excelentă cu Amine Gouiri, vedeta echipei, românul a scăpat singur cu portarul advers, dar în unghi. A dovedit altruism și i-a pasat decisive în fața porții lui Calvin Stangs. Acesta a marcat și a stabilit scorul final din minutul 78.
Facebook
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul din Superligă. El este fotbalistul care l-a fermecat
ACUM 11 MINUTE

Lăudat după prestația din jocul cu Roma

Rareș Ilie a debutat la Nice într-un amical cu AS Roma (1-1). Atunci el a fost lăudat de presa franceză.
"Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură în min 27, în prima repriză. Cu inteligență de joc și hotărârea de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu jucătorul", au notat cei de la nicematin.com.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 12 ORE