”Parcă se descalifică prin ce face! Dan Petrescu e un antrenor de mare valoare, dar ce face acum îl duce într-o zonă a ridicolului! Ar fi bine să vorbească de echipa lui, să explice de ce nu mai are CFR reușite, că nu e din cauză că e ajutată Craiova. Ce vrea? Să ia numai el campionatul? Toți ceilalți sunt proști, ceilalți antrenori muncesc degeaba?”, a declarat Cârțu la DigiSport.
"Că de ce nu e VAR, e antrenor bun, dar trebuie să ne conducă el? Să facă toată lumea ce vrea el? Dacă are stresul cu patronul lui trebuie să verse asupra noastră? Lasă-ne pe noi în pace că noi te-am lăsat pe tine.
Tu vrei să fie și destinul la comanda ta? Poate așa e scris acuma, să mai câștigăm și noi. Totul e împotriva lui, parcă toată lumea trăiește numai cu ideea asta de a-i face rău lui Dan Petrescu”, a adăugat Cârțu.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 12 MINUTE

Dan Petrescu, furios: ”Toată țara vede cine trebuie să ia titlul! Nu ne vor campioni!”

„Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul. Cum e posibil ca Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase.
Vreau să fim lăsați în pace de arbitri, dar nu suntem lăsați în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la Comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj!”, a declarat Petrescu.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Fotbal
Conte ştie următoarea destinaţie a lui Hakimi: "Visul lui e să joace acolo"
ACUM 29 MINUTE
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 39 MINUTE