Vincent Kompany, care acum este căpitanul lui Anderlecht și face parte și din staff-ul antrenorului Franky Vercauteren, a fost întotdeauna recunoscut pentru calitățile sale de lider în perioada de la Manchester City iar acum belgianul a demonstrat din nou că poate gestiona situațiile delicate.
Echipa belgianului de 33 de ani se află în acest moment pe locul nouă din 16 echipe, la 25 de puncte distanță de liderul Club Brugge.
Anderlecht a preluat conducerea în minutul 21 însă dubla lui Hans Vanaken a adus cele trei puncte pentru Brugge. Spre sfârșitul meciului însă, fanii lui Anderlecht au aruncat cu torțe spre portarul lui Brugge, Simon Mignolet.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 2 ORE
Fostul portar al lui Liverpool se pregătea să degajeze mingea în momentul în care o torță a ajuns lângă el și a explodat. Kompany s-a dus imediat să își confrunte proprii fani și să îndemne la calm. Apoi Kompany a mers alături de Mignolet spre poarta sa pentru a se asigura că goalkeeperul nu va mai avea probleme.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 2 ORE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM 2 ORE