Guvernul britanic a avertizat cu privire la ”tesniuni din ce în ce mai ridicate în regiune” după ce SUA l-au ucis pe generalul iranian Qasem Soleimani în Irak pe 3 ianuarie. Ca răspuns, iranienii au atacat cu rachete mai multe baze militare americane din Irak.
Un jucător american de la Ajax a părăsit cantonamentul echipei din Qatar pentru că nu se simțea în siguranță iar echipa de fotbal a SUA și-a anulat un cantonament de la Doha.
”Nu avem motive de îngrijorare în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al FIFA.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 4 ORE
FIFA este în contact zilnic cu organizatorii Campionatului Mondial și analizează situația privind siguranța și securitatea. Deocamdată, organizația nu consideră că este necesară schimbarea țării gazdă.
Organizatorii consideră că țara lor ”este una dintre cele mai sigure din lume”.
https://i.eurosport.com/2015/06/03/1604461.jpg
Un purtător de cuvânt al organizatorilor din Qatar a declarat: ”Qatar va găzdui mai multe echipe importante în această lună, printre care și Bayern, Zenit, PSV și Ajax. Qatar găzduiește cantonamente de iarnă în fiecare an, echipele venind la Doha pentru a beneficia de facilități de primă clasă și temperaturi bune”.
Din iunie 2017, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahrain și Egitpul au rupt legăturile diplomatice cu Qatar iar granița terestră dintre Qatar și Arabia Saudită a fost închisă. Toate zborurile dintre Qatar și Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și Bahrain au fost suspendate deoarece aceste țări au acuzat Qatarul că finanțează terorismul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 5 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 8 ORE