Demba Ba a fost unul dintre cei mai vocali oameni care l-au certat pe Sebastian Colțescu în meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, când arbitrul român l-a indicat pe Pierre Webo, antrenorul secund al turcilor, drept "ăla negru".
Demba Ba l-a tras la răspundere la scenă deschisă pe Colțescu, iar imaginile au fost surprinse de camerele TV și viralizate în toată presa internațională.
"De ce nu zici 'acest tip alb' când vorbești despre un tip alb, ci spui doar 'acest tip'? Ascultă-mă! De ce când te referi la un 'tip negru' trebuie să spui 'acest tip negru'?", a țipat Demba Ba către Colțescu, în mijlocul scandalului de pe Parc des Princes.
Romanian Liga I
Omrani, un transfer neinspirat al FCSB-ului?! "Îi ia locul unui alt atacant mai tânăr, mai dotat"
ACUM 7 MINUTE

N'Doye: "Demba Ba și Colțescu s-au înțeles foarte bine!"

La începutul săptămânii, Ousmane N'Doye a făcut o dezvăluire șoc, povestind că a mediat conflictul dintre Demba Ba și Colțescu. Fostul jucător din Liga 1, trecut pe la Dinamo, Astra, FC Vaslui și ASA Târgu Mureș, a spus că i-a trimis numărul de telefon al lui Colțescu lui Demba Ba, iar cei doi au discutat și s-au împăcat.
"Am aflat numărul lui Colțescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba ca să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine.
I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis că Sebi e un om foarte bun, la fel și Colțescu despre Demba. Ei doi s-au înțeles", a declarat N'Doye în urmă cu două zile, pentru sport.ro.

Răsturnare de situație în cazul "Colțescu"! Mesajul enigmatic postat de Demba Ba

Totul părea să se fi încheiat cu bine... până azi-noapte, când Demba Ba a postat un mesaj pe contul de Twitter. Atacantul senegalez a lăsat de înțeles că declarațiile lui N'Doye sunt false.
"Asigurați-vă că sursele voastre sunt sigure înainte să scrieți", a fost mesajul lui Demba Ba, ca răspuns la articolul celor de la So Foot, care au publicat dezvăluirea lui N'Doye.
"Totul e bine când se termină cu bine", este mesajul publicației So Foot, cu care Demba Ba n-a fost de acord.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Liga Campionilor UEFA
Gestul făcut de Xavi la finalul meciului cu Inter, taxat de un jurnalist italian. "E o rușine"
ACUM 24 MINUTE
Serie A
Ionuț Radu sau Marco Carnesecchi? Pe cine vor fanii lui Cremonese în poarta echipei
ACUM 41 MINUTE