Mircea Lucescu a șocat pe toată lumea cu decizia lui de a demisiona de la Dinamo Kiev după doar patru zile de la numirea lui în fucție. După ce Miercea Lucescu a fost anunțat oficial săptămâna trecută ca antrenor la Dinamo Kiev, acesta a transmis că nu va mai antrena până la urmă în capitala Ucrainei. Vehemența cu care a fost întâmpinat Lucescu de către fanii și unele legende ale clubului Dinampo Kiev l-a determinat pe tehnicianul român să ia această decizie radicală.
În ciuda hotărârii lui Mircea Lucescu, presa din Ucraina precizează că aceasta nu este decizia finală a tehnicianului român. Un reputat comentator sportiv din Ucraina, Igor Tsyganyk, spune că nimic nu este deocamdată decis în cazul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Jurnalistul a transmis faptul că la această oră, Lucescu discută cu Surkis, iar la finalul acestei discuții vom avea un verdict asupra demisiei anunțate azi.

Mircea Lucescu, întors din drum de Surkis?

Fotbal
Mircea Lucescu poate deveni selecționerul naționalei care a impresionat la EURO: "Se vorbește de el"
02/08/2021 LA 19:28
“Azi, la această oră, nu există o decizie finală, oficială, că Lucescu ar fi părăsit Dinamo Kiev. Știu că Surkis și Lucescu s-au întâlnit din nou și vorbesc despre viitorul lui aici, așa că nimic nu este sigur”, a anunțat Igor Tsyganyk.
Pe de altă parte, patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a oferit prima reacție după ce Mircea Lucescu a demisionat la doar 4 zile de la numirea în funcție. La aflarea veștii, Igor Surkis a rămas fără cuvinte și a afirmat că nu a fost informat că Lucescu și-a dat demisia, aflând direct din presă.
"Nu am nicio informație ca să vă pot spune ceva. Nu știu dacă vine, dacă pleacă. Chiar nu am nicio informație”, a spus Igor Surkis pentru Sport Express. După această afirmație, Surkis l-ar fi sunat de urgență pe Lucescu pentru a se întâlni.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev! Anunțul oficial al președintelui Surkis
02/06/2021 LA 11:04
Fotbal
Mircea Lucescu, de neoprit în Ucraina! Dinamo Kiev a câștigat și Cupa, după titlu și Supercupă
13/05/2021 LA 19:15