PSG a reluat "de curând" negocierile cu atacantul francez Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului său, deşi la precedentele runde de discuţii nu s-au făcut paşi importanţi, anunță cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres.
Tânărul atacant, care peste câteva zile va împlini 23 de ani, va juca împotriva lui Real Madrid în optimile de finală ale UEFA Champions League, accelerând astfel speculaţiile pe marginea viitorului său. Conform sursei citate, Mbappe are pe masă aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o PSG în luna august, când i-a propus cel mai mare salariu din lotul care mai cuprinde vedetele Neymar şi Lionel Messi.

PSG, eforturi uriașe să-l păstreze pe Mbappe pe Parc des Princes

Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03
Cu un contract care expiră pe 30 iunie anul viitor, Mbappe va putea negocia cu alte cluburi începând cu 1 ianuarie, dar cotidianul L'Equipe susţine că meciurile cu Real Madrid ar putea fi o ocazie de a deschide negocierile cu gruparea condusă de Florentino Perez. Kylian Mbappe ar fi respins o propunere din partea clubului Paris Saint-Germain pentru a-şi prelungi contractul cu echipa pariziană pentru de 45 milioane euro net pe sezon, conform presei.
După închiderea perioadei de transferuri din vară, în care oferta făcută de Real Madrid lui PSG pentru Mbappe a fost una din atracţiile de la acea perioadă, L'Equipe a relatat că, după oferta verbală de 200 milioane euro, echipa pariziană părea dispusă să materializeze transferul.
A doua ofertă făcută de PSG, respinsă de jucător, era de doi ani la valoarea de 45 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce reprezintă un salariu mai mare decât cele ale celorlalte două vedete ale echipei, Leo Messi şi Neymar. Acest salariu net ar presupune pentru clubul parizian o cheltuială brută anuală de 135 milioane euro, a adăugat presa franceză. Prima ofertă de reînnoire prezentată de PSG era de 25 milioane euro net pe sezon, conform presei. PSG face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42
Liga
Președintele lui Real Madrid l-ar vrea pe Erling Haaland la Barcelona! Anunț incredibil din Spania
07/01/2022 LA 12:37