Luis Suarez a scris istorie la Barcelona, reușind 147 de goluri în 191 de partide pentru gruparea blaugrana, dar povestea de dragoste se apropie de final. Conducerea catalnilor vrea să renunțe la fotbalișltii cu salarii mari și care nu reperezintă soluții pentru viitorul pe termen mediu și lung.
În curând, sud-americanul din avanposturi va împlini 34 de ani și, deși Messi dorește să îl aibă în continuare lângă el, conducerea de pe Camp Nou ar prefera un transfer.
Se părea că un parteneriat cu Ronaldo, la Juve, e doar o chestiune de timp, atât italienii, cât și spaniolii dezvăluind toate detaliile mutării. Barcelona urma să primească 3 milioane de euro + 13 milioane bonus, în funcție de performanțele jucătorului și ale bianconerilor. Uruguayanul ar fi fost și el retribuit cu o sumă pe măsura valorii sale: 10 milioane de euro/sezon.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08

Luis Suarez, în atenția lui Atletico Madrid

Doar că în acest moment mutarea pare a fi în stand by. Sport.es anunță că pe fir a intrat și Atletico Madrid, iar Luis Suarez pare mai atras de această variantă. Vârful s-a acomodat excelent în Spania și perspectiva colaborării cu Diego Simeone îl încântă.
Cei supranumiți "los colchoneros" au în acest moment trei atacanți în lot: Alvaro Morata, Joao Felix și Diego Costa. Atacantul spaniol este însă pe picior de plecare din capitala Spaniei, tocmai Juve fiind în acest moment favorită să semneze cu vârful iberic.
Negocierile între părți sunt în toi, dar Ateltico Madrid păstrează și o variantă de rezervă, în cazul în care aducerea lui Luis Suarez nu se materializează. Los Rojiblancos negociază și cu agentul lui Edinson Cavani, rămas liber de contract după despărțirea cu PSG.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28