Luis Suarez a scris istorie la Barcelona, reușind 147 de goluri în 191 de partide pentru gruparea blaugrana, dar povestea de dragoste se apropie de final. Conducerea catalnilor vrea să renunțe la fotbalișltii cu salarii mari și care nu reperezintă soluții pentru viitorul pe termen mediu și lung.
În curând, sud-americanul din avanposturi va împlini 34 de ani și, deși Messi dorește să îl aibă în continuare lângă el, conducerea de pe Camp Nou ar prefera un transfer.
Se părea că un parteneriat cu Ronaldo, la Juve, e doar o chestiune de timp, atât italienii, cât și spaniolii dezvăluind toate detaliile mutării. Barcelona urma să primească 3 milioane de euro + 13 milioane bonus, în funcție de performanțele jucătorului și ale bianconerilor. Uruguayanul ar fi fost și el retribuit cu o sumă pe măsura valorii sale: 10 milioane de euro/sezon.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54

Luis Suarez, în atenția lui Atletico Madrid

Doar că în acest moment mutarea pare a fi în stand by. Sport.es anunță că pe fir a intrat și Atletico Madrid, iar Luis Suarez pare mai atras de această variantă. Vârful s-a acomodat excelent în Spania și perspectiva colaborării cu Diego Simeone îl încântă.
Cei supranumiți "los colchoneros" au în acest moment trei atacanți în lot: Alvaro Morata, Joao Felix și Diego Costa. Atacantul spaniol este însă pe picior de plecare din capitala Spaniei, tocmai Juve fiind în acest moment favorită să semneze cu vârful iberic.
Negocierile între părți sunt în toi, dar Ateltico Madrid păstrează și o variantă de rezervă, în cazul în care aducerea lui Luis Suarez nu se materializează. Los Rojiblancos negociază și cu agentul lui Edinson Cavani, rămas liber de contract după despărțirea cu PSG.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05