Conform surselor Liga2.ro, SCM Gloria Buzău s-a răzgândit și nu se va mai retrage din campionat. Oficialii clubului au chemat astăzi jucătorii la stadion acolo unde antrenorul Ilie Stan i-a anunțat că s-a revenit asupra deciziei.
Echipa va pleca așadar astăzi în cantonamentul de la Sărata Monteoru, unde ar fi trebuit de altfel să ajungă încă de ieri de la ora 12:00.

Ce a declarat Ilie Stan

Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
ACUM 38 MINUTE
”Decizia este luată, cea anunțată ieri, și acum așteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului”, a declarat Ilie Stan.
Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Acum așteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore. Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă, să știm niște lucruri clare, că nu mergem, așa, doar de dragul de a merge în cantonament. Așteptăm și noi niște promisiuni din parte cuiva, a unui privat
În cele 14 meciuri disputate în stagiunea curentă, Gloria Buzău a înregistrat 5 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri și a adunat 21 de puncte, fiind la numai 2 lungimi sub zona playoff-ului.
Deși se află pe locul 10 în Liga 2, Gloria Buzău nu are drept de promovare din cauza regulamentelor interne, acesta fiind și unul dintre motivele retragerii inițiale a echipei.
Fotbal
Un fost jucător de la Real Madrid, impresionat de Ronaldo: "Unul dintre cei mai mari din istorie"
ACUM O ORĂ
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 2 ORE