Conform surselor Liga2.ro, SCM Gloria Buzău s-a răzgândit și nu se va mai retrage din campionat. Oficialii clubului au chemat astăzi jucătorii la stadion acolo unde antrenorul Ilie Stan i-a anunțat că s-a revenit asupra deciziei.
Echipa va pleca așadar astăzi în cantonamentul de la Sărata Monteoru, unde ar fi trebuit de altfel să ajungă încă de ieri de la ora 12:00.

Ce a declarat Ilie Stan

Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 44 MINUTE
”Decizia este luată, cea anunțată ieri, și acum așteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului”, a declarat Ilie Stan.
Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Acum așteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore. Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă, să știm niște lucruri clare, că nu mergem, așa, doar de dragul de a merge în cantonament. Așteptăm și noi niște promisiuni din parte cuiva, a unui privat
În cele 14 meciuri disputate în stagiunea curentă, Gloria Buzău a înregistrat 5 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri și a adunat 21 de puncte, fiind la numai 2 lungimi sub zona playoff-ului.
Deși se află pe locul 10 în Liga 2, Gloria Buzău nu are drept de promovare din cauza regulamentelor interne, acesta fiind și unul dintre motivele retragerii inițiale a echipei.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 2 ORE