Vânzarea clubului Dinamo continuă să întârzie. Ionuț Negoiță a anunțat miercuri că a reînceput negocierile cu un fond de investiții spaniol după ce acesta a acceptat că, pentru a prelua clubul, trebuie să-și asume datoriile acestuia.

Negocieri cu un fond de investiții din Spania

Fondul de investiții cu care colegii mei au fost în discuții de vreo două săptămâni a făcut în weekend o propunere ciudată. Ni s-a zis «Domnule, luăm clubul, dar trebuie plătite toate datoriile și salariile la zi». Eu dau clubul cu un leu ca să își asume ei restul, să achite salarii și datorii.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE
Discutăm unde se poate discuta. Dar dacă spuneți «Puneți voi banii ca să fie bine», atunci nu mai vorbim. Am discutat ieri cu spaniolii și, când au văzut că există interes, s-au resuscitat. Eu zic că s-a ajuns la o formulă de compromis. Acum să vedem dacă se va finaliza. Rămâne de văzut. Oamenii sunt din filmul care trebuie și sunt implicați în fotbal. Au bani și au renunțat la ideea de a plăti noi tot.
Ei voiau să ne ocupăm noi de toate datoriile. Oameni buni, să nu ne luăm la mișto. Dar s-a găsit formula de compromis. Ei spun că sunt hotărâți să cumpere clubul și că au bani. Discutăm și cu suporterii, dar prioritar e să vând clubul către un investitor care are bani. Acești spanioli au bani ca să asigure totul și au spus că până pe 30 aprilie, când trebuie plătiți banii pentru licență, pot lua clubul
Între timp, Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" a făcut public o solicitare către cealaltă parte a galeriei, cea care reprezintă Peluza Cătălin Hîldan, să își unească forțele pentru a o salva pe Dinamo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 7 ORE