Întrunirea celor 24 de cluburi membre a fost deja amânată de două ori, mărind astfel speculațiile că decizia luată la începutul lunii de a opri sezonul ar putea fi anulată. Echipele se vor întâlni prin videoconferință luni dar presa din Belgia a informat în weekend că decizia de a ratifica anularea sezonului va fi amânată.
Belgia, care a fost lovită dur de pandemia de coronavirus, a fost prima țară din Europa care și-a anulat restul sezonului de fotbal. Dintre cluburi, 17 au cerut ca actuala campanie să se încheie.
Liderul Club Brugge a fost declarată campioană însă deciziile privind retrogradarea și promovarea precum și locurile din Europa au fost delegate pentru un grup de lucru format din cinci persoane. Planurile ligii au fost încurcate și de faptul că guvernul belgian nu a reușit să ofere un calendar privind revenirea sporturilor.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 8 ORE

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 8 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 9 ORE