Potrivit Calcio Mercato, celebrul impresar Jorge Mendes are o relație foarte bună atât cu oficialii lui Juventus, cât și cu cei de la Wolves. Agentul portughez a pus umărul inclusiv la realizarea transferului lui Cristiano Ronaldo la formația din Torino, în urmă cu 2 ani, motiv pentru care "bianconerii" au mare încredere că va face "magie" și din perspectiva mutării lui Jimenez.

Raul Jimenez, dorit de Juventus

Un alt motiv pentru care oamenii din conducerea lui Juve sunt extrem de optimiști în privința cumpărării atacantului lui Wolves este reprezentat de faptul că Mendes s-a implicat foarte mult în transferurile efectuate de "lupi" în ultimele sezoane. Și, fără doar și poate, acestea au meritat. Wolves s-a calificat în cupele europene la finalul sezonului trecut din Premier League, grație aportului uriaș avut de jucătorii aduși de renumitul impresar. Ruben Neves, Diogo Jota și Pedro Neto sunt doar 3 dintre fotbaliștii aduși la Wolves în ultima perioadă.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Prin urmare, Juventus arată ca o candidată serioasă pentru obținerea semnăturii lui Raul Jimenez, fotbalist de care mai sunt interesate Real Madrid și Manchester United. Sursa citată susține că englezii au cerut 60 milioane de euro pentru atacantul mexican, sumă care nu va fi ușor de acoperit în aceste vremuri în care fotbalul are de suferit la nivel financiar, din cauza pandemiei de coronavirus.

Raul Jimenez a marcat 22 de goluri pentru Wolves în actualul sezon

Juventus îi caută un înlocuitor pe măsură lui Gonzalo Higuain, iar Raul Jimenez pare să fie soluția găsită de italieni. Mexicanul a impresionat în sezonul curent, reușind să înscrie 23 de goluri și să ofere 10 assist-uri în cele 45 de apariții în tricoul lui Wolves. Alături de alți jucători fantastici precum Adama Traore și Dogo Jota, Jimenez a pus umărul la ascensiunea extraordinară a "lupilor" în fotbalul englez.
Cu 9 etape rămase până la finalul stagiunii din Premier League, Wolves se află pe locul 6, la 3 puncte în spatele locurilor de Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE