Raul Gonzales a vorbit după înfrângerea suferită de Real Madrid Castilla cu 1-2 în fața celor de la Racing Ferrol despre articolul lui Jorge Valdano din El Pais. Acolo, fostul antrenor, actual analist sportiv, a scris că "Real Madrid și găsit propriul Guardiola sau Simeone în Raul".
"Relația mea cu Jorge a fost mereu specială pentru că au trecut 25 de ani de când mi-am făcut debutul la Real Madrid (Valdano era antrenorul echipei). Este opinia lui personală și încerc să fac tot ce pot pentru ca într-o zi să am șansa să o antrenez pe Real Madrid" a spus Raul.

Posibil înlocuitor al lui Zidane

Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 13 ORE
Raul este numele menționat de presa spaniolă ca fiind pe lista lui Florentino Perez pentru o posibilă înlocuire a lui Zinedine Zidane în viitor la Real. Condiția principală este ca echipa secundă a Realului să continue să progreseze iar Zidane fie să își dorește să plece, fie să aibă un sezon negru.
Mereu am spus după ce am devenit antrenor aici în urmă cu un an și jumătate, am trecut cursurile și iată-mă. Singurul lucru pe care îl poți face este să lucrezi în continuare. Sunt fericit să fiu acasă și să lucrez la clubul meu și vom vedea ce va fi în viitor. Sunt concentrat pe Castilla și învăț în fiecare zi astfel încât acești jucători să învețe valorile apreciate de Real Madrid
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 20 ORE
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 21 ORE