Raul Gonzales a vorbit după înfrângerea suferită de Real Madrid Castilla cu 1-2 în fața celor de la Racing Ferrol despre articolul lui Jorge Valdano din El Pais. Acolo, fostul antrenor, actual analist sportiv, a scris că "Real Madrid și găsit propriul Guardiola sau Simeone în Raul".
"Relația mea cu Jorge a fost mereu specială pentru că au trecut 25 de ani de când mi-am făcut debutul la Real Madrid (Valdano era antrenorul echipei). Este opinia lui personală și încerc să fac tot ce pot pentru ca într-o zi să am șansa să o antrenez pe Real Madrid" a spus Raul.

Posibil înlocuitor al lui Zidane

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Raul este numele menționat de presa spaniolă ca fiind pe lista lui Florentino Perez pentru o posibilă înlocuire a lui Zinedine Zidane în viitor la Real. Condiția principală este ca echipa secundă a Realului să continue să progreseze iar Zidane fie să își dorește să plece, fie să aibă un sezon negru.
Mereu am spus după ce am devenit antrenor aici în urmă cu un an și jumătate, am trecut cursurile și iată-mă. Singurul lucru pe care îl poți face este să lucrezi în continuare. Sunt fericit să fiu acasă și să lucrez la clubul meu și vom vedea ce va fi în viitor. Sunt concentrat pe Castilla și învăț în fiecare zi astfel încât acești jucători să învețe valorile apreciate de Real Madrid
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47