Hellas Verona a avut un debut de meci incredibil pe San Siro: în minutul 19, oaspeții conduceau deja cu 2-0. Milan a salvat un punct în minutul 93. Zlatan Ibrahimovic a ratat un penalty în minutul 66, la scorul de 2-1 pentru oaspeți, dar s-a revanșat în minutul 90+3, când a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Ibra a ratat al treilea penalty în acest sezon, chiar că traversează o perioadă excelentă.
Atacantul născut la Malmo a înscris nouă goluri în nouă partide, iar Milan este lider în campionatul Italiei. Totuși, lovitura de la 11 metri ratată cu Verona a fost de altfel și o reușită a portarului advers, chiar dacă acesta din urmă nu a trebuit să apere șutul trimis de Ibrahimovic. Goalkeeper-ul a reușit să-l intimideze pe marele Zlatan înainte de execuție. În vârstă de 29 de ani, portarul Marco Silvestri l-a tachinat pe Ibrahimovic, potrivit Football Italia: ”Ai ratat ultimul penalty, nu-i așa?”.

Zlatan Ibrahimovic, făcut să rateze un penalty de portarul advers

Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
Planul goalkeeper-ului veronez a fost excelent. ”Ibra” a șutat puternic, însă mingea s-a dus mult peste poartă. După meci, suedezul a recunoscut că este nemulțumit de șansele ratate de la punctul cu var. ”Evident că sunt nervos, un egal nu e suficient. Am avut atât de multe ocazii, am și ratat un penalty, pe următorul cred că i-l voi lăsa lui Kessie. Cred că ar fi mai bine”, a declarat atacantul. Zlatan a vorbit și despre revenirea lui la Naționala Suediei.
În vârstă de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic mai are contract cu Milan până în iunie 2021, însă "diavolii" se gândesc chiar să-i propună o prelungire a contractului, Ibra aflându-se într-o formă chiar mai bună decât în urmă cu un deceniu. Vârful a punctat de 290 de ori după ce a împlinit 30 de ani, cu mult mai mult decât până să împlinească această vârstă. Până atunci, Ibra marcase 186 de goluri în carieră.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21