Răzvan Burleanu tocmai și-a început al treilea mandat în fruntea Federației Române de Fotbal, dar se gândește deja la mai mult. Potrivit Digi Sport, actualul președinte al FRF se gândește la funcția de președinte UEFA.
Mai multe voci din fotbalul românesc au discutat despre viitorul lui Burleanu după ce își va încheia ultimul mandat la FRF. Mulți sunt de părere că acesta va avea o carieră în politică, dar se pare că acesta vrea să rămână în fotbal.
"Planul lui Burleanu este clar, vrea şefia UEFA! Şi are şanse şi acolo, mari chiar. Dacă Ceferin nu o să mai candideze, cu siguranţă va reuşi să se impună", a spus un oficial din fotbalul românesc pentru sursa citată, în timp ce un altul a declarat: "Din ce ştiu eu, deja lucrează intens la acest lucru! Va face exact acelaşi lucru pe care l-a făcut în România! Se bazează pe cei mai mici, dar care sunt majoritari! Poate să ajungă la şefia UEFA, de ce nu!?".
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ORĂ
Alexander Ceferin a preluat președinția UEFA în anul 2016, iar în 2019 a fost reales. Următoarele alegeri de la UEFA vor avea loc în 2023, iar în acest moment nu se știe dacă Ceferin va candida pentru un nou mandat.
Citește și:

Răzvan Burleanu nu a avut contracandidat în acest an

Aflat la conducerea FRF din 5 martie 2014, Burleanu a fost unicul candidat la aceste alegeri, comisia de verificare a dosarelor respingând solicitările lui Sorin Răducanu și Gabriel Șeitan.
Pentru Răzvan Burleanu urmează ultimii patru ani în funcția de președinte, statutul limitând la 3 numărul de mandate al unei persoane la conducerea Federației Române de Fotbal.
Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu. La momentul respectiv, el avea 29 de ani și devenea cel mai tânăr președinte al FRF.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 3 ORE