Radu Drăgușin s-a simțit extrem de neîndreptățit și a fost extrem de supărat pe Florin Bratu, după ce acesta nu l-a folosit din primul minut în partida cu Georgia U21. Folosindu-se de pretextul că vrea să se concentreze pe ce are de făcut la echipa de club, Sampdoria, fundașul a refuzat telegrama de convocare pentru partidele cu Suedia și Mexic.
"Când ți se comunică lucrurile astea spuse de Bratu, te conformezi. A zis că «Aici joci doar dacă ești titular la echipa de club». Asta i-a zis Florin Bratu: «Tu știi cum se joacă la echipa mea națională?» Radu i-a răspuns: «Pe valoare». Bratu a replicat: "Nu! Dacă nu joci la club, nu joci la echipa națională". Vorbeam cu Radu, mi-a zis că e foarte greu pentru el", a confirmat agentul fotbalistului, Florin Manea, diferendul dintre cei doi.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45

Răzvan Burleanu, atenționare pentru Radu Drăgușin

"Îmi pare rău de această reacţie. Cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze pentru echipa sa naţională. Cred că Radu Drăguşin e un jucător inteligent care va înţelege care este rolul echipei naţionale în ceea ce priveşte parcursul său spre înalta performanţă. Totodată, dacă a rămas la echipa de club, îmi doresc să aibă posibilitatea de a juca cât mai multe meciuri în Serie A.
Altfel, Dărgușin va rămâne foarte mult în urmă faţă de ceilalţi colegi de generaţie. Cred că Florin Bratu a discutat deja cu el. Este un subiect care se va discuta în prima şedinţă de comisie tehnică. Dacă e nevoie de implicarea mea, o fac cu cea mai mare plăcere", a spus Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.
Programul României U21 în luna octombrie:
  • România U21 - Suedia U20, joi, 7 octombrie, ora 21:00
  • România U21 - Mexic U21, sâmbătă, 9 octombrie, ora 21:00
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
George Pușcaș va fi coleg cu un alt român în Italia! Echipa pentru care va semna
25/08/2022 LA 04:54