"În ultimul an, în Liga 1 au intrat 30 de milioane de euro, comparativ cu cele 28 de milioane care intră din drepturile TV. 26,3 de milioane reprezintă transferurile lui Man, Mihăilă, Louis Munteanu sau Dima. Nu-l menționăm și pe Alex Mățan, transferul lui încă nu s-a făcut. Trebuie să acceptăm niște reglementări stricte, să le dăm șansa jucătorilor tineri să joace în Liga 1 și să concurăm cu alte campionate din regiune. Polonia, Croația sau Serbia transferă jucători pe sume mult mai mari.
Adrian Mutu și Mirel Rădoi s-au bazat pe 52 de jucători până acum, dintre care doar Andrei Rațiu nu a evoluat în România. Înseamnă că s-a întâmplat ceva bun, cluburile din România au înțeles că trebuie să acorde mai multe șanse jucătorilor tineri. În următoarea ședință de Comitet Executiv vom lua o decizie în privința acestei reguli pentru sezoanele următoare. Vom vedea ce hotărâre vom lua în cazul celui de-al doilea jucător U21", a declarat Burleanu, conform DigiSport.
Cupa Mondială FIFA
Modul unic în care nemții boicotează Mondialul, dar nu și fotbalul! Cifrele vorbesc de la sine
ACUM 5 MINUTE

Regula U21 ar putea fi modificată. Care va fi noua formă

Răzvan Burleanu a participat zilele trecute la o întâlnire cu reprezentanții cluburilor de juniori iar acolo s-a discutat și despre regula U21. FRF dorește ca un fotbalist U21 să fie folosit tot meciul.
„Am avut discuții cu reprezentanți FRF, inclusiv cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Au fost peste 40 de președinți de cluburi de juniori. S-au prezentat reușitele și nereușitele. Unul dintre principalele obiective a fost cel cu al doilea jucător U21, să joace cel puțin 45 de minute.
Am zis că ori să rămână doar unul, ori ca al doilea să joace cel puțin 45 de minute. Chiar dacă jucătorul este conștientizat înainte de meci că va juca puțin, el va suferi. Noi am subliniat acest lucru la nivelul ședinței, iar ei au luat act.
Răzvan Burleanu a spus că speră să rezolve acest aspect cu al doilea jucător, adică el să fie cel puțin 45 de minute pe teren”, a declarat la Oltenia TV Paul Răducan, managerul Academiei de Fotbal „Gică Popescu” Craiova.
Cupa Mondială FIFA
Confuzie totală la Belgia – Maroc! Portarul africanilor "a dispărut" după intonarea imnului
ACUM 6 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 29 MINUTE