Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că delegația care a participat pe 3 martie la Congresul UEFA a intrat în autoizolare după ce a fost anunțat că președintele Federației din Serbia și cel al Federației din Elveția au fost testați pozitiv cu coronavirus.
Din cadrul delegației României au făcut parte Răzvan Burleanu (președinte), Radu Vișan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecționer), Mihai Stoichiță (director tehnic) și Gabriel Berceanu (ofițer de presă al echipei naționale). Niciunul dintre aceștia nu a intrat în contact direct cu persoanele testate pozitiv și niciunul nu prezintă simptome.
Pe 17 martie se vor împlini 14 zile de la Congres, perioadă relevantă pentru apariția simptomelor, conform autorităților sanitare. Din data de 11 martie, managementul FRF a avut contacte minime cu angajații FRF, aceștia continuându-și activitatea de la domiciliu.
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 3 MINUTE
FRF a amai anunțat că cei 6 membri ai delegației României vor rămâne în izolare până la finalul acestei săptămâni, iar președintele Federației, Răzvan Burleanu, va participa de acasă la teleconferința cu UEFA, pentru ca apoi să comunice public deciziile luate de forul continental.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 29 MINUTE
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ