Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că delegația care a participat pe 3 martie la Congresul UEFA a intrat în autoizolare după ce a fost anunțat că președintele Federației din Serbia și cel al Federației din Elveția au fost testați pozitiv cu coronavirus.
Din cadrul delegației României au făcut parte Răzvan Burleanu (președinte), Radu Vișan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecționer), Mihai Stoichiță (director tehnic) și Gabriel Berceanu (ofițer de presă al echipei naționale). Niciunul dintre aceștia nu a intrat în contact direct cu persoanele testate pozitiv și niciunul nu prezintă simptome.
Pe 17 martie se vor împlini 14 zile de la Congres, perioadă relevantă pentru apariția simptomelor, conform autorităților sanitare. Din data de 11 martie, managementul FRF a avut contacte minime cu angajații FRF, aceștia continuându-și activitatea de la domiciliu.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 6 ORE
FRF a amai anunțat că cei 6 membri ai delegației României vor rămâne în izolare până la finalul acestei săptămâni, iar președintele Federației, Răzvan Burleanu, va participa de acasă la teleconferința cu UEFA, pentru ca apoi să comunice public deciziile luate de forul continental.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 7 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 8 ORE