"Am vorbit cu el când a plecat la Kiev. Mi-a cerut și mie părerea. Eu n-am stat niciodată să-mi calculez pașii. Pe când el știe foarte bine de ce face un lucru. Știe că după aceea mai are două mutări de făcut. Mie îmi place să trăiesc experiența și niciodată n-am regretat decizia pe care am luat-o, fie că a fost bună, fie rea. De ce s-a întors tata în fotbal? În antrenorat? Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om. Nu mai era el, cădea și avea nevoie să se întoarcă pe teren. Avea nevoie de o provocare. N-a fost deloc ușoară alegerea lui... A mai avut oferte, dar aici era un club de anvergură, o șansă foarte tare, iar asta l-a încărcat și motivat. Acum îl vedeți că e schimbat, e întinerit!", a declarat Răzvan pentru Gazeta Sporturilor.

Răzvan Lucescu: ”Se supără dacă nu îl consult!”

Răzvan Lucescu, acum antrenor la Al Hilal, a dezvăluit că tatăl său este nemulțumit atunci când nu este consultat privind deciziile importante.
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM O ORĂ
"Se supără de fiecare dată la deciziile mele, întrucât nu obișnuiesc să-l întreb. Se supără, dar îi trece. Știți ceva? Aici este o diferență între mine și el: eu nu am o strategie. Eu mă duc direct! Am plecat de la Rapid, cu sfert de finală de cupă europeană și de două ori câștigător de Cupa României, la locul 11 în Divizia B pentru domnul Dinu Gheorghe.
Când puteam să plec «afară». Am plecat apoi la Xanthi, care venea de pe loc retrogradabil. Se salvaseră după un baraj! Și am rămas trei ani acolo, doar datorită relației cu patronul. Mi-a fost ca un tată. L-am simțit extraordinar, dar financiar aveam nevoie de la tata", a afirmat el.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 2 ORE