Într-un interviu acordat recent pentru Radio Sport 1, Răzvan Lucescu a vorbit despre comparația dintre el și tatăl său. Tehnicianul lui Al Hilal a recunoscut că nu-l interesează să-l întreacă pe Mircea Lucescu la numărul de trofee și susține că nu știe cât timp va mai antrena:
"Nu voi număra trofeele tatălui meu sau ale mele. Nu mă interesează să-l depăşesc pe tata. Nici nu ştiu cât mai antrenez. Îmi doresc să iau rucsacul în spate şi să mă plimb cu soţia mea prin lume. Am stat numai pe stadioane și în hoteluri. Simt cum trece viaţa şi îmi pare rău că nu am avut timp şi pentru familie.", a spus Răzvan Lucescu.
https://i.eurosport.com/2019/11/24/2723457.jpg
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36

Răzvan Lucescu, despre cel mai mare merit al său

Întrebat despre cel mai mare merit al său din cariera de antrenor, Lucescu Jr. a răspuns:
"Mă bucur că am câştigat Liga Campionilor în Asia. E cea mai mare performanţă a mea, peste orice trofeu. Şi că am intrat în istoria cluburilor. Mai ales la PAOK, unde a fost un succes venit după o pauză 34 de ani.", a mai adăugat tehnicianul român.
Per total, Răzvan Luceacu a reușit să cucerească 7 trofee alături de Rapid, PAOK, Al Hilal și El Jaish. În sezonul actual, Al Hilal se află pe primul în campionat, după 16 etape disputate.
Mircea Lucescu, ajuns la 74 de ani, este al doilea cel mai titrat antrenor din lume, cu 32 de trofee adunate în palmares. Sir Alex Ferguson conduce această ierarhie, cu 48 de trofee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Dinamo Kiev se mută pe...Giulești. Echipa sub 19 ani a primit permisiunea să joace în Youth League
27/03/2022 LA 07:36
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu i-a enervat pe suporterii lui Dinamo Kiev! "Nu a fost o surpriză! Trebuie să plece!"
15/03/2022 LA 06:54