Răzvan Lucescu a fost prezent la derby-ul Ligii 2 dintre Rapid și FC U Craiova 1948, încheiat cu 3-1 în favoarea oltenilor. La finalul meciului, Lucescu Jr. a făcut o declarație prin care i-a făcut pe fanii giuleșteni să viseze. Jurnaliștii prezenți l-au întrebat despre o posibilă revenire la Rapid, iar Lucescu a făcut o afirmație prin care a lăsat loc de interpretări.
Promovate amândouă în prima ligă încă după meciul dintre ASU Poli Timișoara și CS Mioveni 2-2, Craiova și Rapid au disputat luni seară derby-ul Ligii a doua pentru supremație la finalul sezonului. Oltenii s-au impus, 3-1, câștigând play-off-ul celui de-a doilea eșalon al fotbalului românesc.

Cum i-a făcut Răzvan Lucescu pe giuleșteni să viseze după promovarea în Liga 1

Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Răzvan Lucescu, dezamăgit după primul meci jucat la Bucureşti: "Asta e realitatea"
14/06/2021 LA 16:02
La meciul de la București, dintre Rapid și Craiova, au venit multe nume cu greutate pentru a urmări partida dintre cele mai puternice echipe din eșalonul secund, precum Răzvan și Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe. În tribune au mai fost văzuți Mirel Rădoi, dar și Adrian Mutu. La plecare, după meci, Lucescu Junior a fost luat la întrebări.
Întrebat dacă ar putea reveni pe banca giuleștenilor, Lucescu Jr. a răspuns: "Eu nu pot să spun dacă mă voi vedea din nou antrenor aici, nu știm ce ne oferă viața". "Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă. Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc. Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special", a spus Răzvan Lucescu.
În prezent, antrenorul Rapidului este Mihai Iosif, iar conducerea l-a asigurat că va rămâne pe bancă și în sezonul viitor. În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu este liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal. Răzvan Lucescu a debutat în antrenorat în 2004 la Rapid și a antrenat trupa din Giulești în două rânduri (2004-2007 și 2011-2012). În România, el a mai antrenat Petrolul Ploiești, tot de două ori, și naționala României (2009-2011).
Greek Super League
Prima reacție a lui Lucescu după ce a fost prezentat oficial la PAOK! "Sunt mai bun sub presiune"
03/06/2021 LA 12:56
Serie A
Răzvan Lucescu are șanse să-i ia locul unui antrenor uriaș, în Serie A! Cu ce club negociază românul
18/04/2021 LA 10:28