Într-un interviu oferit GSP, Răzvan Lucescu a vorbit despre succesul istoric din Liga Campionilor Asiei: ”Aveam în spate o ţară întreagă, care punea această presiune pe mine şi gândeşte-te că e vorba despre Arabia Saudită, unde oamenii sunt foarte mândri! Merg foarte uşor de la o stare la cealaltă, de la o extremă la alta. Îţi spun sincer, ultima săptămână am trăit-o precum într-o cuşcă. Atunci când m-am trezit de dimineaţă, mi-am zis aşa «A venit, în sfârşit, ziua în care mă eliberez, indiferent de rezultatul final”.
Lucescu îi dedică această victorie istorică tatălui său, Mircea: ”El acum nu mai e la nicio echipă, trăieşte, practic, prin mine. Ce reuşesc eu e, practic, ce reuşeşte şi el, ştiu că asta îi dă putere, motivaţie, mândrie. Acest meci, acest trofeu l-am jucat şi pentru tata. De fapt, în primul rând pentru tata! Era important şi pentru el să reuşesc.”
Antrenorul lui Al Hilal a subliniat că este diferit de tatăl său și a avertizat că ar putea oricând să iasă din lumea fotbalului: ”El făcea totul pregătit, calculat, fiecare pas în viaţă. Eu nu sunt aşa! Eu mă gândesc că am o viaţă, că au trecut atâtea şi atâtea posibilităţi pe lângă mine şi pe lângă soţia mea, că nu ne-am bucurat de viaţă aşa cum ar fi trebuit. Am pasiunea pentru fotbal, dar e posibil, în orice moment, să spun stop, n-aş avea o problemă. Să nu vă mire dacă într-o zi mi se pune pata şi anunţ că renunţ la fotbal!”
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724056.jpg
Cel mai mare sacrificiu făcut de fostul antrenor al Rapidului este reprezentat de lipsa unei vieți sociale - Lucescu s-a dedicat total fotbalului: ”Sunt doar eu şi cu soţia mea, stau închis în casă de dimineaţă şi până seara, apoi de când mă întorc de la antrenament şi până dimineaţa, când e iarăşi la fel. Nu am avut timp de nimic, doar studiu, antrenamente, pregătirea meciurilor. Soţia mea s-a sacrificat şi ea. Dar vezi?, uite că merită! Nu te gândi că avem viaţă urâtă la Riad, nu, stăm într-o casă mare, frumoasă, cu grădină, cu o piscină mare, dar uite, în piscina aia frumoasă am intrat o singură dată într-o jumătate de an! Din cauza lipsei de timp, de chef dacă sunt cu mintea doar la fotbal.”
Dacă voi continua să am această pasiune, atunci voi continua şi dacă o voi face, va fi tot afară. Nu mă văd să revin în fotbalul românesc.

Lucescu: ”Tatăl meu este cea mai bună variantă pentru România!”

Răzvan consideră că tatăl său, Mircea Lucescu, este cea mai bună variantă pentru funcția de selecționer: ”Cred că ar fi fost cea mai indicată variantă! O uriaşă experienţă, un antrenor învingător, e pe locul 2 all-time ca trofee, după Ferguson. Ar fi fost ultima posibilitate de a antrena România şi de a da la final de carieră ceva fotbalului românesc. Poate că el ar fi zis că nu mai vrea, dar părerea mea asta e: are o experienţă uriaşă, incredibilă, plus că la vârsta lui s-ar impune mai degrabă ca selecţioner.”
Lucescu a vorbit și despre ce ar vrea să facă după ce își încheie cariera de antrenor: ”Eu mi-aş fi dorit să devin veterinar. Sau să lucrez undeva pentru a ajuta animăluţele, să-mi dedic timpul lor. Apoi, da, îmi doresc să călătoresc şi chiar vreau să fac asta! Am trecut prin prea multe ţări şi oraşe, cu echipele pe la care am antrenat, şi n-am văzut nimic, habar nu am de ele, iar lumea îmi povesteşte că sunt superbe. Chiar şi acum, am stat o săptămână în Japonia şi n-am văzut nimic. Dar e viaţa asta atât de ciudată....”
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 10 ORE