Al Hilal trebuia să joace aseară de la 21:00 cu Al-Ahli Dubai în grupele Ligii Campionilor Asiei. Însă după ce la clubul lui Lucescu a apărut un focar de COVID-19, antrenorul român s-a văzut în situația ingrată de a avea doar opt jucători de câmp valizi.
Astfel, Răzvan Lucescu a hotărât să trimită pe teren trei portari, însă această soluție nu a fost acceptată de organizatori. Drept urmare, Al Hilal a fost eliminată din Liga Campionilor.

Reacția lui Răzvan Lucescu

Fotbal
Faza celui de-al doilea gol al lui Brentford în meciul cu Wolves
ACUM 32 MINUTE
„Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial! Competiția se încheie în luna decembrie, nu există un termen limită, în așa fel încât federația asiatică să fie nevoită să ia o decizie imediat. Nu există absolut nicio presiune a timpului. Am fost forțați să stăm închiși 50 de oameni cu virusul între noi!
Dacă era o competiție ce se desfășura acum pe sistemul tur-retur, puteam împiedica situația de a fi puși în situația de a evolua cu goal-keeper pe post de jucător de câmp. Noi am respectat competiția peste orice limită posibilă, ne-am dat viața pe teren, am respectat fotbalul”, a declarat Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.
”Chiar și astăzi am fost prezenți la intrarea pe teren, pe tunel, am avut 8 jucători de câmp. O altă chestiune. Competiția se dispută pe secțiunile Est și Vest. Din vest, facem parte noi, Arabia Saudită, Iran, Irak și alte țări, din est, Japonia, China, Coreea, cele din Orientul Îndepărtat. Estul nici n-a început competiția pe grupe, acestea vor fi programate peste o lună, două. Inimaginabil ce decizie s-a putut lua!”, a continuat el.
Fotbal
Jimenez (Wolves) a încercat o centrare spectaculoasă în meciul cu Brentford! Cum s-a terminat faza
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid și Barcelona contestă acordul dintre La Liga și fondul de investiții CVC
ACUM O ORĂ