Dinamo continuă să traverseze o perioadă dificilă din punct de vedere financial, iar Răzvan Lucescu nu a putut rămâne indiferent. Chiar dacă a fost jucător și antrenor la Rapid, fiul lui Mircea Lucescu a decis să ajute gruparea din Ştefan cel Mare și a achiziționat pachetul de 1948 de euro.
"Cel care a pasit pentru prima data pe gazon trecand prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Stefan cel Mare, de mana cu tatal sau. Acolo a lovit pentru prima data mingea de fotbal. Primii pasi in viata si primii pasi in fotbal.
Acum a facut primul pas inapoi catre locul in care s-a format. Si intr-o zi va intra pe aceleasi porti, ALATURI DE CEL CARE L-A PURTAT PENTRU PRIMA DATA PE UMERI, iar apoi de mana in Parcul Sportiv Dinamo. Pentru ca de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decat de locurile natale.
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23
Sfefan cel Mare este locul unde merita sa se intoarca nu doar ca oaspete, nu doar in vizita. Este locul de care apartine toata copilaria si adolescenta lui, pentru ca a fost jucatorul lui Dinamo", se arată în comunicatul celor de la PCH.

Răzvan Lucescu, ajutor financiar pentru Dinamo

După ce a făcut această donaţie, Răzvan Lucescu va avea numele scris pe echipamentul de joc al "câinilor roşii". Mircea Lucescu a evoluat în peste 250 de meciuri în tricoul lui Dinamo şi a stat pe banca grupării din Ştefan cel Mare între 1985 şi 1990. A câştigat şapte titluri din postura de jucător şi unul ca antrenor.Răzvan Lucescu, fost portar, a început fotbalul la Dinamo, el părăsind clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare la vârsta de 16 ani, pentru a evolua la Sportul Studenţesc.
Marţi, suporterii "alb-roşii" au anunţat că fostul acţionar Cristian Borcea s-a înscris şi el în Programul Doar Dinamo Bucureşti. Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51