Pentru a putea disputa meciul cu Shabab Al Ahli Dubai din Liga Campionilor, Răzvan Lucescu era decis să trimită trei portari în primul ”11”, în condițiile în care are doar opt jucători de câmp la dispoziție.
Problemele celor de la Al Hilal continuă și la nivelul staff-ului. Astfel, doar trei persoane din staff nu sunt infectate: Răzvan Lucescu, secundul Cristiano Bacci și kinetoterapeutul Giorgio Tsonakas.
Al Hilal - Al Ahli Dubai, din grupa B a Ligii Campionilor Asiei trebuia să se joace astăzi de la 21:00.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM 5 MINUTE

Al Hilal și Răzvan Lucescu, eliminați la masa verde

Numai că reprezentanții Liga Campionilor Asiei au decis că meciul nu poate fi amânat și nici nu au acceptat propunerea echipei de a juca cu trei portari. Astfel, Al Hilal a fost eliminată la masa verde din competiție.
Echipa lui Lucescu a fost lăudată de Asociația Internațională a Presei Sportive: "Povestea eroilor care refuză să rămână la pământ. Aici nu vorbim despre o poveste de Hollywood, ci despre o întâmplare reală. Este povestea unei echipe care n-au vrut să lase COVID-19 să câștige, deși avea 15 jucători infectați și alți nouă membri din staff bolnavi. Acum, doi portari joacă în teren, ca jucători de câmp. Lupta celor de la Al-Hilal cu acest coronavirus va continua și este posibil să apară mai multe cazuri. Chiar și așa, echipa a arătat un spirit incredibil, reușind să lupte până la ultimul jucător", se arată pe site-ul organizației.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 2 ORE
Liga
S-a împiedicat și Real Madrid. Carlo Ancelotti a avut însă un remarcat după egalul cu Villarreal
ACUM 2 ORE