Internaționalul român a evoluat în numai 15 meciuri în toate competițiile din actualul sezon, reușind 2 pase decisive. Răzvan Marin n-a mai jucat în campionat pentru formația pregătită de Erik Ten Hag de 4 etape, pe când mijlocașul de 23 de ani era introdus pe teren în minutul 54.
În perioada de mercato din luna ianuarie, Marin s-a aflat pe lista mai multor cluburi din Europa, printre care Fiorentina și Club Brugge, însă oficialii lui Ajax au refuzat să-l cedeze.
Într-un interviu acordat recent pentru revista clubului din Amsterdam, Răzvan Marin a dezvăluit ce s-a întâmplat în perioada de transferuri și ce așteptări are în viitor:
Fotbal
Ten Hag, final de eră la Ajax. El este antrenorul desemnat să îi ducă mai departe munca la Amsterdam
12/05/2022 LA 09:06
"Am avut multe oferte tentante în această iarnă. Erau foarte bune atât pentru mine, cât şi pentru Ajax. Totuși, am văzut că Ajax nu vrea să renunţe deloc la mine și am privit acest lucru ca pe un compliment. Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, cu siguranță Ajax m-ar fi lăsat să plec. Din acest motiv, sper ca pe viitor să joc mai mult.", a spus Răzvan Marin pentru Ajax Life.
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2721946.jpg

Răzvan Marin rămâne o variantă pentru națională

Ultimul meci pe care Răzvan Marin l-a început ca titular pentru Ajax a fost în Cupă, la începutul anului. Mijlocașul român n-a bifat vreun minut în ultimele 3 partide disputate de campioana Olandei în toate competițiile.
De-a lungul carierei, Marin a mai evoluat pentru Viitorul și Standard Liege. Mijlocașul de 23 de ani a adunat și 21 de selecții la echipa națională, unde selecționerul Mirel Rădoi îl consideră în continuare o alternativă, în ciuda faptului că tânărul jucător n-a prins foarte multe minute în tricoul lui Ajax.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01
Bundesliga
Cine e fotbalistul care trebuie să-l facă uitat pe Lewandowski! Bayern i-a găsit înlocuitor
26/04/2022 LA 11:51