Mijlocașul român al lui Ajax a avut în acest sezon zece apariții în tricoul campioanei Olandei, acumulând un total de 555 de minute petrecute pe teren. Totuși, Marin nu a mai primit șansa de a evolua pentru semifinalista de anul trecut din Champions League. În ultimul meci, un amical cu Heerenveen, Marin nu aprin lotul, iar în ultimele trei meciuri (două în Eredivise și unul în Champions League), mijlocașul român a fost doar pe bancă, nefiind folosit ulterior de Ten Hag.
Într-un interviu acordat pentru publicația belgiană, Sudinfo.be, Răzvan Marin a mărturisit că nu este îngrijorat pentru situația în care se află sau trist din pricina criticilor primite în presa din Olanda. Mijlocașul român al lui Ajax spune că este normal să traverseze o astfel de perioadă în condițiile în care adaptabilitatea la un club așa de mare cum este Ajax este diferită.

Răzvan Marin, despre adaptabilitate și antrenorii pe care i-a avut

Serie A
Răzvan Marin este dorit insistent de un alt club din Serie A, care a fost cumpărat de un miliardar
05/01/2022 LA 05:46
"Trec printr-o perioadă normală. Este ca de fiecare dată când schimbi clubul, ţara, ai nevoie de timp pentru a-ţi găsi reperele, pentru a cunoaşte toţi jucătorii, pe cei care lucrează în club. Nu ai decât un lucru de făcut: să munceşti din greu şi să vezi la ce te duce asta. Dau din mine tot ce este mai bun pentru a satisface exigenţele antrenorului. Este aşa: privesc înainte şi am obiectivul de a juca maximum de meciuri", a declarat Marin, pentru Sudinfo.be.
Mai apoi, Răzvan Marin a vorbit și despre multitudinea de antrenori pe care i-a avut în ultimii ani, Jankovici şi Jeunechamps (în sezonul 2016-17), Sa Pinto (2017-18), Preud’homme (2018-19) şi Erik Ten Hag: "Nu este uşor, dar este destinul fiecărui fotbalist: trebuie să te adaptezi de fiecare dată la situaţii noi, la un nou antrenor. Când privesc înapoi, îmi spun că mi-a reuşit destul de bine cu fiecare antrenor. Sunt aici pentru a învăţa sub îndrumarea lor şi a absorbi metodele lor. Michel Preud’homme este un pic comparabil cu Erik Ten Hag, antrenorul de aici, de la Ajax. Amândoi vor un joc meticulos şi ofensiv, să fii stăpânul balonului şi să ai o bună posesie. Această filozofie îmi place, pentru că am crescut la Academia Hagi, unde ni s-a oferit această mentalitate, această dorinţă de a câştiga fiecare meci."
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Nu suntem Germania!" Ce a spus Rădoi înainte de meciul cu Liechtenstein: "Doar atunci aș rămâne"
13/11/2021 LA 17:05