Răzvan Marin observă o îmbunătăţire a situaţiei de la nivelul echipei naţionale în urma victoriei cu Finlanda, din Liga Naţiunilor, precizând totodată că grupa este una echilibrată.
"Noi ne dorim tot timpul să câştigăm, nu cred că este un jucător care să intre pe teren şi să nu dea 100%, mai ales când este vorba despre echipa naţională. Din păcate, la meciul cu Muntenegru nu am reuşit, dar după aceea, uşor, uşor, am arătat cu totul şi cu totul altceva. Nu avem o explicaţie, important este că ne-am unit, că am stat de vorbă între noi şi că am reuşit să arătăm cu totul şi cu totul altceva. Toată lumea spunea că o să avem o grupă uşoară, dar dacă ne uităm pe loturile tuturor echipelor, nu cred că este deloc aşa. Este o grupă foarte echilibrată, cred că toate echipele suntem la acelaşi nivel şi de asta se poate întâmpla genul ăsta de răsturnări. Antrenorul a încercat să ne ajute tot timpul, a fost pozitiv şi ne-a ajutat foarte mult asta", a declarat Marin, luni, într-o conferinţă de presă.
Fotbal
Doliu în fotbalul scoțian! Legenda lui Rangers, Andy Goram, s-a stins din viață, la doar 58 de ani
ACUM 4 MINUTE

Răzvan Marin a vorbit despre atmosfera din lotul României

El a precizat că atmosfera în cadrul lotului naţional s-a îmbunătăţit după victoria din cea de-a treia partidă din Liga Naţiunilor.
"E normal să se îmbunătăţească puţină atmosfera. Momentan am câştigat doar un meci, mai e şi meciul de mâine pe care bineînţeles că ne dorim să-l câştigăm. Cred că am avut o cu totul altă atitudine, am reuşit să ne unim şi mai mult şi asta cred că s-a văzut şi pe teren. Am fost mult mai agresivi, cred că asta ne-a ajutat. În plus am jucat şi acasă, am avut suporterii în spate, era normal să vină această agresivitate şi abordare a meciului", a mai spus Răzvan Marin.
Echipa naţională de fotbal a României va întâlni selecţionata statului Muntenegru, marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti, în cadrul Grupei a 3-a a Ligii B a Ligii Naţiunilor.
Din trei partide disputate, cu Muntenegru, Bosnia-Herţegovina şi Finlanda, România a câştigat doar una, ocupând ultima poziţie în clasamentul grupei, cu 3 puncte.
Sursa: Agerpres
Premier League
Cum arată cotele pentru titlul de golgeter în Anglia?
ACUM 18 MINUTE
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
ACUM O ORĂ