"Marin a fost adus după plecarea lui De Jong la Barcelona și a costat 12.5 milioane de euro, dar nu pare să calce pe urmele predecesorului său. Marin nu a reușit să înscrie vreun gol, bifând doar 10 apariții în campionat.", au scris olandezii.
Printre jucătorii incluși în echipa respectivă se numără și Ryan Babel, fostul jucător al lui Liverpool, care în prezent evoluează la Ajax.
Iată cum arată primul "11" al dezamăgirilor din Eredivisie:
Fotbal
FIFA a făcut anunțul: "Perioada de transferuri nu începe în iulie!" Ce vor trebui să facă cluburile
12/04/2020 LA 18:02
  • Xavier Mous (PEC Zwolle) - Timo Baumgartl (PSV), George Johnston (Feyenoord), Laurens De Bock (ADO The Hag), Toni Lato (PSV) - Liam Kelly (Feyenoord), Răzvan Marin (Ajax) - Sam Schreck (FC Groningen) - Ritsu Doan (PSV), Ryan Babel (Ajax), Bruma (PSV)

Răzvan Marin, către Club Brugge

La finalul lunii trecute, presa din Belgia a anunțat că Răzvan Marin va fi împrumutat la Club Brugge, începând de vara viitoare, cu o opțiune de cumpărare definitivă.
Site-ul belgian Voetbalkrant scrie că discuțiile sunt aprope de finalizare. Inițial, Ajax a vrut să discute doar de vânzarea lui Răzvan Marin, dar până la urmă Brugge e cea mai probabilă distinație pentru un împrumut.

Ajax vrea să-și recupereze investiția

Ajax își dorește recuperarea întregii investiții făcute în vara trecută. Olandezii le-au plătit 12,5 milioane de euro celor la Standard Liege pentru aducerea lui Răzvan Marin, dar evoluția sa a fost dezamăgitoare. Suma respectivă este considerată a 3-a cea mai mare plătită de Ajax în istoria clubului.
E clar că pandemia de COVID-19 a bulversat toată lumea fotbalului și a schimbat datele finaciare ale problemei. În situația actuală, Ajax este mulțumită să scape de salariul mijlocașului român.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 12 MINUTE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM O ORĂ